Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kerrostalohuoneiston vesikalusteiden kytkeminen.

Hinta 606,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

46 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1967

 Remontin toteutus

16.05.2024

 Siivous

-

 Kategoria

Hanan ja suihkun asentaminen

Kuvaus

Hei kerrostalohuoneistossa olisi monta pientä askaretta. Huoneiston käyttövesiputket ovat saneerattu 2021, joten kaikki liitännät on mahdollista toteuttaa puriste liittimillä. Kaikki hanat ja sekoittajat on Oras merkkiä.

Alla lueteltu eri työt:

1. Suihku siirretään toiseen nurkkaan nykyiseltä paikaltansa. Kylmä/kuumavesi vedetään kattopaneloinnin alta takaseinälle (2m), josta kromisella putkella tiputetaan putket suihkun sekottajalle (1,2m). Kattopanelointi otetaan tieltä pois, joten putket pääsee kiinnittämään helposti kattoon (vaihdetaan samalla toisen tyyppinen kattopaneli tilaajan toimesta.). Sekoittimen kiinnitys ja suihkukahvan kiinnitys kuuluu urakkaan.

2. Olemassa olevia putkia jatketaan uuden allaskaapin hanalle. Vanha sekoittaja poistetaan käytöstä ja kylmä/kuuma vesi vedetään allaskaapin alta uuteen hanaan. Tilaaja asentaa uuden allaskaapin paikalleen ja esikytkee vesilukon paikalleen. Urakoitsija tarkistaa liitännät ja kytkee lopullisen viemäröinnin.

3. Keittiön hanan asennus. Urakoitsija lyhentää kuuma/kylmävesi muoviputket sopivaan mittaan ja kytkee putket keittiön hanalle. Allas ja vesilukko on tilaan esiasennettu. Urakoitsia varmistaa vesilukon kytkennän ja liittää viemärin. Samalla urakoitsija asentaa astianpesukoneen tuloveden ja poistoveden liitännät (Hanassa astianpesukoneen sulut)

Työstä tulee kirjoittaa virallinen asennustodistus joka toimitetaan isännöitsijälle.

Työtarjouksen voi laittaa joko urakkatarjouksena tai tuntilaskutus ja työkesto arvio vaiheittain. Urakoitsija hankkii kylpyhuoneen kromiputket ja työhön tarvittavat liittimet. Materiaalikustannuksen voi laskea joko tarjoukseen mukaan tai jättää avoimeksi.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua