Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kerrostalohuoneiston remontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

65 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1964

 Remontin toteutus

21.02.2024

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneiston täysremontti

Kuvaus

Etsin tekijää kerrostalohuoneiston remontille. Kohde on 3H+K+KH+parveke, pinta-alaltaan 65 m2, ja sijaitsee Etelä-Helsingissä 1964 rakennetussa kerrostalossa. Huoneisto remontoidaan kauttaaltaan: huonejärjestystä muutetaan vaihtamalla olohuoneen ja makuuhuoneen paikkaa, minkä vuoksi kevyitä väliseiniä puretaan ja rakennetaan uusia tilalle. Huoneistossa uusitaan sähköt. Katot ja seinäpinnat maalataan. Mosaiikkiparketit hiotaan ja lakataan. Puuttuvaa parkettia täydennetään olohuoneeseen ja keittiöön. Kaikki kiintokalusteet uusitaan. Hiljattain putkiremontoitu kylpyhuone päivitetään pintojen ja kalusteiden osalta.

Remontti on mahdollista aloittaa heti, ja toivottavaa olisi, että urakoitsija pääsisi aloittamaan mahdollisimman pian. Asunto olisi oltava asuttavassa kunnossa touko-elokuun, jolloin huoneistossa ei tehdä rakennustöitä. Töitä on mahdollista jatkaa syksyllä, esim. kylpyhuoneen remontointi.

Olisi hyvä, jos rakennustöiden urakoitsijalla olisi yhteistyökumppanit sähkö- ja lvi-teknisille töille. Asiakas voi teettää kohteen parkettityöt sekä kiintokalusteiden valmistuksen ja asennuksen eri urakoitsijalla. Asiakkaan on myös mahdollista hankkia pintamateriaalit ja vesikalusteet. Rakennusurakoitsija vastaa rakennustarvikkeiden hankinnoista.

Kohteesta on saatavilla suunnitelmia ja valokuvia pyydettäessä.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua