Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kerrostaloasunnon täysremontti Helsingissä, lue tarkempi kuvaus ja katso kuvat

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

58 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

02.10.2017

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Päädyimme siihen, että emme myy kotiamme, mutta haluamme sen tuunata lattiasta kattoon asti moderniksi, raikkaaksi ja ripauksella luksusta varustetuksi.

Keittiö on remontoitu 11vuotta sitten edellisen asukkaan toimesta (IKEA keittiö), mutta haluamme uuden modernin keittiön viinikaappeineen, integroituneine kodinkoneineen etc.

Alkuperäisessä kondiksessa oleva kylpyhuone pitäisi rempata kokonaisuudessaan ja yhdistää nykyinen kylpyhuone ja vaatehuone yhdeksi isoksi kylypyhuoneeksi, jonne voisi myös tehdä saunan sekä sinne pitäisi saada kodinhoitotasoa.

Pinnat pitäisi uusia. Seinät valkoisiksi, uudet listat, uusi lattia (parketti tai laminaatti riippuen siitä mikä kestää parhaiten koiran tassuttelua, laatta lattia eteiseen ja mahdollisesti myös keittiöön. Ovien karmit ja ovet pitäisi myös vaihtaa sekä ovien yläosat on vaneria, jotka pitäisi päivittää tälle vuosikymmenelle.

Lisäksi vaatehuoneen muututtua osaksi kylpyhuonetta ja saunaksi, niin makuuhuoneeseen + olohuoneeseen pitäisi saada rakennettua lattiasta kattoon liukuovelliset kaapit. Makuuhuoneeseen peiliovet, olohuoneeseen jotkut kivat matta pintaiset ovet.

Kerrostalo on rakennettu vuonna 1972. PUtkiremonttia ei ole tulossa seuraavaan 5 vuoteen, mutta hyvin todennäköisesti kuitenkin seuraavan 10 vuoden sisään.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua