Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kerrostaloasunnon sisäremontti, maalaus, lattian vaihto, keittiön vaihto, 63 neliön asunto

Hinta 9952,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

-

 Pinta-ala

63 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

15.07.2020

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Kerrostaloasunnon(63 neliötä) kokonaisvaltainen päivitys. Työhön ei liity kylpyhuone eikä vaatehuoneessa muuta kun vaatehuoneen kiinteiden kaappien/hyllyjen purku.

Aikataulu heinäkuu 15. alkaen, ja toivotaa että työt saadaan hoidettua kahdessa viikossa. Mahdolliset asbestipurkutyöt eteisessä ja keittiössä voivat viivästyttää aloitusta, näytteet vielä ottamatta mutta analyysi tehdään ennen urakan alkua.

Tarjoukseen kuuluu sisällyttää kaikki työvaiheet loppusiivousta myöten. Asbestipurkutyötä ei tarvise sisällyttää, mutta on toki plussaa.

Materiaalikustannukset saa sisällyttää tarjoukseen. (poislukien keittiö joka tilataan IKEAsta) Jos näitä ei sisällytetä edellytetään että urakoitsija tukee aktiiviisesti materiaaliostoksissa ja ilmoittaa ajoissa mitä tulee tarvitsemaan jotta urakka saadaan hoidettua ajallaan maaliin.

60 luvulla rakennettu kerrostalo pienellä hissillä (64*80cm 240kg). Pysäköinti oletuksena tienvarsipysäköinti ja isännötijän kanssa sovittava erikseen jos urakan ajaksi voi pysäköidä esim peräkärryä pihalle.

Liitteenä dokumentti jossa 10 pykälän lista tarvituista töitä sisälten kuvat kohteista. Kohteeseen ei valitettavasti pääse tutustumaan koska on vielä edellisen omistajan hallinnassa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua