Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kerrostaloasunnon pistorasioiden ja sähköjohtojen tarkistus, mahdollisesti lisäpistorasioita.

Hinta 130,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

26 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1930

 Remontin toteutus

18.01.2024

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Pistorasian asennus

Kuvaus

Sähkötyöt
- Kohteesta ei ole olemassa sähkösuunnitelmaa
- Pintoja ei tarvitse purkaa tai niitä on jo valmiiksi purettu
- Valaisinpaikkoja ei tarvitse siirtää
- Valaisimien asennustyö ei kuulu urakkaan
- Pääkeskusta ei tarvitse vaihtaa
- Uusia tai vaihdettavia pistorasioita on yhteensä 4

1. Ensimmäisessä kuvassa on ikivanha kaksiosainen pistorasia ikkunan vieressä. Pitää tarkistaa onko se kunnossa. Muuten sille ei tarvitse tehdä mitään.
2. Toisessa kuvassa seinän läpi alhaalla kulmassa hyllyn alapuolella on kummallinen johto, luultavasti vanha puhelinjohto, joka vaan pilkottaa esiin. Onko se vaarallinen, pitäisikö sitä poistaa?
3. Kolmannessa kuvassa on keittiö. Jääkaapin takana on ikivanha maadoitettu pistorasia. Onko se kunnossa? Sille ei siinä tapauksessa tarvitse tehdä mitään. Keittiössä pitäisi varmaan olla lisää pistorasioita, esim maadoitettu kaksi- tai ehkä jopa neliosainen pistorasia hyvässä paikassa kahvinkeitintä, paahdinta jne varten. Nykyinen systeemi on että käyttää jatkojohtoa. Sehän ei ehkä ole tarpeeksi turvallinen? Mikä on normi?
4. Neljännessä kuvassa on nurkkaus keittiön vieressä. Katossa on kattovalaisimen paikka. Johdot kattovalaisimelle ovat ikivanhoja. Ovatko ne edelleen turvallisia? Jos ovat niin hyvä niin. Saavat silloin olla niin kuin ovat.
5. Viidennessä kuvassa on kaksiosainen pistorasia. Se on epäilyttävä, sillä se salamoi kun vedin pistokkeen siitä pois. Täytyy ehdottomasti vaihtaa uudempaan. Tässä isommassa huoneessa ei ole muuta pistorasiaa kuin nämä kaksi kaksiosaista, eli mikä on normi? Pitäisikö pistorasioita olla lisää, ja pitäisiko ne olla maadoitettuja? Tässä on myös kattovalaisimelle paikka. Sama asia kuin neljännen kuvan johdoissa: Johdot kattovalaisimelle ovat ikivanhoja. Ovatko ne edelleen turvallisia? Jos ovat niin hyvä niin. Saavat silloin olla niin kuin ovat.
6. Kuudennessa kuvassa on eteinen. Siinä ei ole ollenkaan pistorasiaa. Pitäisi varmaan olla ainakin kaksiosainen sellainen. Tässäkin on kattovalaisimen paikka, eli: Johdot kattovalaisimelle ovat ikivanhoja. Ovatko ne edelleen turvallisia? Jos ovat niin hyvä niin. Saavat silloin olla niin kuin ovat.

Kylpyhuoneen pistorasiat ovat uusia, ja pitäisi olla kunnossa.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua