Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kerrostaloasunnon pintaremonttia

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

54 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1959

 Remontin toteutus

25.04.2024

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneiston täysremontti

Kuvaus

Kerrostaloasunnossa useampi pieni remontti / kunnostus.

1. (Kaappi)rakennelma tiskikoneelle
Keittiöön asennettiin integroitava tiskikone - mutta se ei (tietenkään) sopinut puusepän aikoinaan tekemään custom-kokoiseen kaappiin, joten kaappi purettiin pois alta. Ongelma: tiskikone on "irti". Tiskikoneen päällä on väliaikaisratkaisuna taso (L. 46cm, S. 57cm), joka on irtonainen (itse asiassa sopivan kokoinen hyllylevy). Sekä tiskipöydän ja tiskikoneen että myös tiskikoneen ja hellan väliin jää parin sentin kolo. Myös hellan ja seinän väliin jää parin sentin kolo. Tiskikoneen ympärille pitäisi siis rakentaa jonkinlainen kaappirakennelma, mutta ei siis varsinaisesti kokonaista kaappia. Tarvitaan myös kunnollinen taso. Kts. kuvat niin selviää.

Toivoisin tarjouksessa ehdotusta, miten tämä kannattaisi hoitaa. Toivoisin myös ehdotusta, mitä materiaalia kannattaisi käyttää. Voimme sitten sopia, ostanko itse materiaalit valmiiksi, vai toimittaako urakoitsija myös materiaalit.

2. Keittiöstä puuttuu listat parista kohtaa.
Keittiössä on ollut kaappi, joka on purettu pois. Kaapin kohdalta puuttuu listat sekä lattiasta (n. 29cm + n. 97cm) että ikkunan reunasta (n. 51cm + n. 161cm). Listojen mitat ovat kahdessa osassa, koska molemmissa on kulma välissä, kts. kuvat.

3. Entisen kaapin takaseinän ja tolpan kunnostus.
Kaapin takana ollut seinä on kaipaisi kunnostusta (varmaan reikien paikkausta ja maalausta?). Myös tolppa on kulunut, sekin kaipaisi kunnostusta (reikien paikkausta ja maalausta). Tolppa on betonia, rappeutunut paikoitellen kulmakohdista. (Tästä ei ole kuvia, koska sivusto ei anna lisätä enempää kuvia.) Harkinnassa myös lattian vaihto. Tällä hetkellä lattiapinta on muovimattoa, joka ei ole kovin tiukassa kiinni.

4. Parketin kuprujen kunnostus
Parkettiin on tullut pari kuprua kosteuden takia, ja kuprut pitäisi saada siistittyä. Kupruja on yksittäisiä ja ne ovat aika pienikokoisia, parketin saumakohdissa. (Tästä ei ole kuvia, koska sivusto ei anna lisätä enempää kuvia.)

5. Eteisen kunnostus
Eteisessä katon pinta ja seinä on paikoin hilseillyt - siihen on varmaankin tullut kosteutta, kun otettiin kolme kerrosta vanhaa tapettia pois tapetin höyryttimellä. Hilseillyt pinta pitäisi kunnostaa, ja sekä katto että seinät pitäisi maalata. Myös jalkalistat pitäisi vaihtaa.

6. Oven karmien kunnostus / uusien asennus
Oven karmien (yht. 5 sisäovea + ulko-ovi) pinta on paikoin tosi kulunut. Toivoisin ehdotusta, että mitä kannataa tehdä - kunnostaa karmit, vaiko vaihtaa?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Toivon että laitat tarjoukseen ehdotuksen, miten korjaisit em. asiat. Lähtökohtaisesti olisi kiva teettää kaikki työt yhdellä urakoitsijalla, siksi useampi kunnostustyö listattu samassa ilmoituksessa. Toivon tarjouksiin erittelyä, mistä hinta koostuu. Kun sopivalta vaikuttava tarjous löytyy, toivon urakoitsijan tekevän nopean tarkastuskäynnin, jossa voidaan sekä tsekata asiat yhdessä, että sopia tarvittavista yksityiskohdista.

Arvostan huolellista ja kaunista käden jälkeä. :)


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua