Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kellaritilojen vesivahingon korjaus

 

 Rakennuksen tyyppi

Erillistalo

 Pinta-ala

53 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

28

 Remontin toteutus

23.06.2018

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Purkutyöt: Vahinkoalueen osastointi ja alipaineistus. Irtaimiston ja kalusteiden irroitus ja siirto pois toimenpidealueelta. Vesikalusteiden tulppaus, irroitus ja siirto. Seinien kosteusalueilta poistetaan pinnoitteet ja tasoitteet ja alusta jyrsitään imuripuhtaalle kiviainespinnalle. Vahinkoalueen lattioilta poistetaan pinnoitteet ja tasoitteet sekä alusta jyrsitään imuripuhtaalle kiviainespinnalle. Rakenteet varmistettava purkutöiden yhteydessä.
Kuivatus: Aulan ja kodinhoitohuoneen eristetilan kosteusmittaus (huom. lattialämmitys!). Eristetila kuivaus ja kuivasavudesinfiointi tarvittaessa. Kylmiön eristetilan kosteusmittaus kylmiön lämmityksen jälkeen. Kastuneiden rakenteiden koneellinen kuivaus tasapainokosteuteen ja desinfiointikäsittely.
Jälleenrakennus: Jälleenrakennus vastaavaan tasoon nykymääräyksiä ja säädöksiä sekä hyvää rakentamistapaa noudattaen. Asbestikatoitus kuuluu työhön.
Kellaritilassa on seuraavat huoneet: sauna+kph, vc, porrasaula, tekninen tila, käytävä, khh, varasto, askarteluhuone, kylmiö. Saunan+ kph:n ja wc:n lattia ja seinälaatat uusitaan; khh:n lattialaatoitus uusitaan.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua