Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kellarisaunan peruskorjaus

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

18 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

64

 Remontin toteutus

01.08.2017

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti
Kylpyhuoneremontti
Sähkötyöt

Kuvaus

Saunaosasto sijaitsee rivitalon kellarissa. Osasto sisältää (mitat, noin, m): eteisen (1,37x1,18x1,89=1,62m2), sähkökaapin (1,50x1,18x2,04=1,8m2), pukuhuoneen (2,59x1,74x1,94=4,51m2), pesuhuoneen (2,51x2,18x1,93=5,69m2) ja löylyhuoneen (2,35x1,67x1,95=3,92m2).

ETEINEN
Kellarin käytävältä on puuovi eteiseen. Eteisen seinät ovat betonia ja kalkkimaalatut. Lattiassa on kaakelit. Katossa on puupaneeli. Eteisestä on oviaukko pukuhuoneeseen. Eteisestä on puuovet sähkökaappiin ja pesuhuoneeseen. Ei lattiakaivoa.

Remontissa lattiakaakeli uusitaan ja seinille laitetaan kaakelit. Katon puupaneeli uusitaan. Ovet ja oviaukot kunnostetaan. Eteiseen tulee lattialämmitys.

Eteiseen laitetaan yksi katto/nurkka-valaisin. Tehdään tarvittavat sähkötyöt ja rakenteen avaukset/korjaukset.

SÄHKÖKAAPPI
Sähkökaapin lattia, seinät ja katto ovat betonia/rappausta ja maalatut. Sivuseinällä on edellisen sähkökeskuksen laitteistot, jotka poistetaan. Sähkökaapin takaosassa on talon pääsähkökeskus. Pääsähkökeskus laitetaan kosteutta eristävän seinän/oven taakse. Johdotusta ja rakenteita uusitaan tarvittavalla tavalla.

Sähkökaapin etuosaan rakennetaan WC. Lattiaan ja seiniin kaakelit, kattoon puupaneeli. Ovi uusitaan tarvittavalla tavalla. WC:hen tulee lattialämmitys (vesikierto tai sähkö).

Tehdään WC:n tarvitsemat laitehankinnat (pönttö, jne), tehdään tarvittavat rakenteiden avaus- ja putkityöt (vesijohdot, putket talon viemäriin, jne).

WC-tilaan tulee yksi kattovalaisin, joka valaisee riittävästä myös pääsähkökeskuksen kun sen oven/seinän avaa.

PUKUHUONE
Pukuhuoneen lattialla on kaakelit. Seinillä ja katossa on puupaneelit. Tilassa on kaksi penkkiä ja kaksi pöytätasoa, peili ja seinänaulakko. Pukuhuoneessa on huonosti toimiva lattialämmitys (vesikierto). Ei lattiakaivoa.

Lattiakaakelit uusitaan. Seinien ja katon puupaneelit uusitaan. Penkit, pöytätasot ja peili uusitaan. Lattialämmitys kunnostetaan tai uusitaan (vesikierto tai sähkö).

Pukuhuoneeseen tulee yksi kattovalaisin tai muu sopiva valaistusjärjestely.

PESUHUONE
Pesuhuoneen lattialla ja seinissä on kaakelit. Katossa on puupaneeli. Pesuhuoneesta on kellari-ikkuna pihalle. Seinässä on vesikiertoinen lämmityspatteri. Pesuhuoneessa on yksi suihku. Lattiassa ei ole lattiakaivoa - kaato on saunaan päin.

Remontissa lattia- ja seinäkaakelit ja tarvittavalla tavalla vesieristykset uusitaan. Lämmityspatteri poistetaan ja laitetaan lattialämmitys (vesikierto tai sähkö). Tilaan laitetaan 2 suihkua. Pesuhuoneeseen laitetaan lattiakaivo. Pesuhuoneeseen tulee yksi kattovalaisin tai muu sopiva valaistusjärjestely.

Ovet ja ikkuna kunnostetaan tai uusitaan.

Tehdään tarvittavat sähkö- ja putkityöt (lattiakaivosta talon viemäriin).

LÖYLYHUONE
Pesuhuoneesta on lasiovi löylyhuoneeseen. Löylyhuoneen lattialla on kaakelit. Katossa ja seinissä on puupaneelit. Kaksi laudetta ja nousupenkki. Sähkökiuas. Seinässä on vesikiertoinen lämmityspatteri. Yksi valaisin. Nurkassa on lattiakaivo, joka kokoaa nykyisellään pesuhuoneen ja löylyhuoneen vedet.

Remontissa lattiakaakelit ja kaato uusitaan niin että vain löylyhuoneen vedet valuvat sen lattiakaivoon. Lasiovi kunnostetaan tai uusitaan. Seinien ja katon puupaneelit ja lämpöeristykset uusitaan. Kiuas uusitaan. Seinän vesikiertoinen lämmityspatteri kunnostetaan. Löylyhuoneeseen tulee yksi valaisin (sopiva valaistusjärjestely).

ILMASTOINTI
Koko saunaosaston ilmastoinnin riittävyys varmistetaan/uusitaan.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua