Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Keittiöremontti+ KPH remontti Kruununhaassa

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

12 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

22.01.2018

 Siivous

-

 Kategoria

Keittiöremontti
Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

40 m2 asuntoon Helsingin Kruununhaassa etsitään urakoitsijaa keittiöremontille. Keittiöön asennetaan noin kolmen metrin levyinen Ikean keittiö sekä saareke. Asiakas purkaa vanhan keittiön itse.
Urakoitsijan vastuulla on
• kalusteiden asennus (asiakas kasaa kaapit itse)
• tason asennus
• kodinkoneiden asennus ja kytkentä (jääkaappi-pakastin, uuni, keittotaso, liesituuletin, integroitu astianpesukone, pyykinpesukone)
• vesipisteiden asennus (vesipisteiden paikkaa ei tarvitse siirtää)
• välitilan laattojen tai välitilalevyn asennus
• sähkötyöt (valaisimet, pistorasiat)
• putkityöt. Keittiössä on paikka astianpesukoneelle, mutta lisäksi keittiöön tarvitaan liitännät pyykinpesukoneelle.

Keittiöremontin yhteydessä puretaan kaksi väliseinää. Asiakas hoitaa suurimman osan purkutyöstä itse. Purettujen seinien kohdalla urakkaan kuuluu seinän ja katon tasoitus- ja viimeistelytyö sekä aiemmin pintavetoina tehtyjen sähkötöiden uudelleenreitittäminen ja siirtäminen rakenteisiin mahdollisuuksien mukaan.

Asiakas toimittaa itse materiaalit (pl. putki- ja sähkötöihin tms. vaadittavat asennustarvikkeet sekä seinien tasoitteet). Asiakas myös kuljettaa pois purkujätteen.

Keittiöremontin yhteydessä asunnossa tehdään kylpyhuoneremontti. Urakoitsija voi tehdä tarjouksen myös koko remontista keittiön ja kylpyhuoneen osuus eriteltyinä.

Kylpyhuoneremontti sisältää:
Pienen, noin 3 m2 kokoisen kylpyhuoneen vesieristys ja laatoitus (lattia ja seinät kahden metrin korkeuteen saakka), kalusteiden asennus (suihkuovet, allaskaappi, peilikaapit, allas, hana, suihku, sähkölämmitteinen pyyhekuivain, pönttö) sekä valaistus (kylpyhuonevalaisimet sekä upotettavat led-valot). Vesipisteitä ei tarvitse siirtää. Lisäksi pintavetojen (ks. kuva) koteloittaminen tai muuten piilottaminen.
Asiakas poistaa mahdollisuuksien mukaan itse vanhat laatat ja vanhat kalusteet, sekä hankkii uudet laatat ja kalusteet ja hävittää purkujätteet.
Tarjous sisältäen tarvittavat putki- ja sähkötyöt.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua