Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Keittiön yläkaappien uusinta

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

5 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

14.01.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Keittiöremontti
Pienet asennustyöt

Kuvaus

Pyydän tarjousta keittiön yläkaappien uusimisesta n.30cm matalammiksi seuraavin tarkennuksin:
-Nykyisten yläkaappien (h=915mm) runko madalletaan tai uusitaan korkeuteen h=615mm. Asiakkaalle käy nykyisten yläkaappien runkojen ja ovien madallus nykyisen suht. uuden kunnon perusteella, mikäli se on siististi ja viimeistellysti järkevästi tehtävissä.
- Yläkaappien kalusteovet ovat 19mm paksuja puustellin valkoisia korkeakiilto-ovia (TM86). Uudet kalusteovet voi olla puustellin tai vastaavan valmistajan vastaavan näköiset. Vetimet nykyiset (puustelli VE305-10-160).
-Madallettujen yläkaappien päälle jäävän avosäilytystilaa varten lisätään 345mm syvyiset kalustelevyt yläkaappien päälle yhdestä kappaleesta per sivu (ei saumaa, pois lukien nurkka). Päälilevyn näkyviin jäävä reuna asemoidaan tasan kaapin ovien etupinnan kanssa. Pidemmän päälilevyn (n. 2840mm) yksi pitkä ja yksi päätysivun sivureuna on oltava samaa korkeakiiltolaminaattia kuten yläkaappien ovet. Lyhyemmän levyn yhden sivun (n.1520mm) on oltava samaa korkeakiiltolaminaattia kuten yläkaappien ovet. Urakoitsija huomioi ilmoitettuihin pituusmittoihin esim. 50mm työstövaran tilatessaan levyt. Urakoitsija työstää liesituulettimen hormin kohdan päälilevyn sekä rakentaa tasoitetun ja maalatun kipsilevykotelon näkyviin jäävän liesituulettimen poistokanavan ympärille.
-Yläkaappien madalluksen takia näkyviin jäävä betonitakaseinä ja kaappien yläpuolella oleva nykyisen kipsikotelon ala pinta tasoitetaan tarpeellisin osin ja maalataan kotelon koko alapinta yhtenäisen valkoiseksi (Nova 7, maalarinvalkoinen G497)
-Yläkaapien alapinnassa kiinni olevien työvalaisimien irroitus ja takaisinasennus tulee huomioida
-Liesituulettimen mahdollinen irroitus ja takaisin asennus (nykyinen paikka ok) huomioitava mikäli tarve muutoksen toteuttamiseksi.
- Urakoitsijalle kuuluu yläkaappien ja kalusteovien hankinta/työstö kaikkine materiaaleineen ja töineen sekä vanhojen kaappien purkumateriaalin ja jätteiden hävitys/kierrätys poisvietynä. Vanhojen yläkaappien vetimet, saranat, hyllyt ja astiakaapin ritilät ovat uudelleen käytettävissä. Urakoitsijoille kuuluu kaikki viimeistelysaumaukset yms. Välttämätön viimeistely valmiin lopputuloksen aikaansaamiseksi.
- Jääkaapin päällä oleva yläkaappi on ainoa yläkaappi, jota ei madalleta.
- Liesituulettimen etulevy on rikki kuten kuvista näkyy, mutta sen varaosan asiakas on jo tilannut eikä se kuulu tähän tarjouspyyntöön. Alakaapistolle, korkealle jääkaapistokaapille tai taustalasille ei muutoksia.
- Hinnat on ilmoitettava arvonlisäverollisena ja tarjouksessa on ilmoitettava materiaalien ja työn/palvelun osuus (kotitalousvähennykseen oikeutettuja osuus) erikseen. Urakoitsijan on kuuluttava ennakkoperintärekisteriin. Tilaajavastuulain mukaiset todistukset tarkistetaan.
-Kohde sijaitsee kerrostalon 5.kerroksessa ja tilava hissi on käytössä.
-Työ suoritetaan arkipäivinä yhtäjaksoisesti yhteisesti sovittavana aloituspäivänä mahdollisimman pian. Töitä voi tehdä 8.15 – 16.00 välisinä kellonaikoina.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua