Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Keittiön työtasojen + katon valaistuksen uusimista ja sähkötöitä sekä väliovien vaihto

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

20 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

1985

 Remontin toteutus

05.06.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Sähköasennus

Kuvaus

Remontin tarjouspyyntöömme kuuluu kolme osakokonaisuutta:

1) Keittiön työtasovalaistuksen uusiminen LED-valaistukseksi + pistorasioiden vaihto uusiin.
2) Katon alaslasketun "laatikon" sisusten purkaminen, spottireikien tasoitus umpeen, uusi valaisinpistorasiapiste keskellä, uudet valokatkaisijat viereiseen seinään sekä varaus umpiolevyllä nykyisellään jatkuvan syötön valaisinpisteisiin.
3) Eteisen seinän muokkaus uusille karmeille sopivaksi ja kahden välioven hankinta ja asennus.

Keittiön työtasovalaistus kaappien alla on nyt toteutettu halogeenispotein (kts. kuvat), mutta ne pitäisi muuttaa LED-valaistukseksi (4000K LED-nauha alumiiniprofiilissa). Keittiön kaappien alaosan yhteenlaskettu mitta LED-profiilia ajatellen on 310 cm (neljässä osassa, 40 + 90 + 130 + 50 cm). Myös pistorasiat pitäisi uusia, uudet mallit mieluusti mustia. Syöttö valoille ja pistorasioille on katkaisijan takana.

Kattoon on rakennettu n. 67 x 266 cm alaslaskettu osa, jossa 10 kpl 12V halogeenispottia sekä kaksi kauko-ohjattavaa katkaisijaa. 12V-liitäntälaitteet sekä spotit pitäisi irroittaa, samoin valokatkaisijat, tasoittaa reiät umpeen ja lisätä keskelle valaisinpistorasia jatkuvalla syötöllä. Myös sähkönsyöttö olohuoneen valaisinpisteelle kulkee tätä kautta. Tarkoitus olisi lisätä eteisen seinänpielessä olevaan valokatkaisijakomboon neljäs seinärasia kehyksineen, jättää tämän taakse nämä kaksi sähkönsyöttöä vaikka jakorasian kautta, ja pistää tähän peitelevy. Näin kahden valaisinpisteen jatkuvan syötön saa helposti tulevaisuudessa muokattua kruunukytkimen taakse.

Eteisessä pitäisi hankkia uudet karmit sekä ovet ja vaihtaa karmit ja asentaa ovet . Samalla eteisen oven aukeamissuunta pitäisi vaihtaa ympäri, eli avautumaan ulko-ovesta poispäin (nyt oli asennettu siten, että aukesi ulko-ovea kohti, joten irroitimme oven koska osoittautui mahdottomaksi lastenrattaiden kanssa). Nykyovissa karmit jatkuvat tavallaan ihan kattoon asti, ja katon ja oven väliin on askarreltu puiset peitelevyt. Nämä pitäisi luultavasti purkaa kokonaan ja tasoittaa & maalata seinä uudestaan.
Eteisen oveksi haluaisimme satiinilasisen keskiosan omaavan oven (esimerkkinä tyylistä Swedoorin ovi https://www.taloon.com/valiovi-lasilla-jeld-wen-unique-504-9-10x21-massiivikehys-valkoinen ), ja vessan oveksi samantyylisen peilioven mutta läpinäkymättömän puisen valkoisen. Mitat ovista ovat:

Eteisen ovi 82 cm x 204 cm
Vessan ovi 62,5 cm x 204 cm

Kuulisimme mielellämme tarjouksen, sisältäen työt, matkat, tarvikkeet ja loppusiivouksen. Tutustumiskäynti tarvittaessa on mahdollinen, sovitaan vaan sitten erikseen.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua