Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Keittiön osittainen remontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

4 m2

 Sijainti

Lahti

 Rakennuksen ikä

1963

 Remontin toteutus

12.12.2022

 Siivous

-

 Kategoria

Kuvaus

Materiaalit on hankittu (paitsi astianpesukoneen sähköjohdon pöytälevyn läpivientikappale ja alumiiniteippi, silikonia saattaa tarvita enemmän). Työkaluja asunnolla myös, jos haluaa käyttää.

Vanhojen silikonien jäämien poistot keittiön kaakeleista (poistoaine + puulasta + liinoja on).

Kaapinovien asennus neljään kaappiin.
Kahvojen asennus kaapinoviin.
Etulevyn asennus kolmeen vetolaatikkoon.
Vetimen asennus vetolaatikoiden etulevyihin.

Kaapit jo koottu, takalevyihin vielä lisää nauloja. Kaapeissa on säätöjalat, näiden pyörittelyä tarpeen mukaan. Allaskaappi täytynee kiilata seinään yläreunasta (seinä ei ihan suora pystysuunnassa), kiiloja ei ole.

Vetolaatikot ilman etulevyjä jo koottu. Kiskot kiinnitetty vetolaatikoston kaappirunkoon.

Työtasojen asennus, 2 kpl. Sahattu jo mittoihin valmiiksi. Ruuvit kaappeihin kiinnittämistä varten on. Kulmaraudat, ruuvit, proput seinäkiinnityksiin on (2 kpl kulmarautoja vesipisteen puoleiselle työtasolle, 3 kpl ikkunan puoleiselle).

Astianpesukoneen sähköjohdolle läpivienti pöytälevyyn pistorasian alle. Läpivientikappaleeksi esim. https://www.motonet.fi/fi/tuote/7015297/Pisla-kaapelin-lapivienti-kromi-O-60-mm?gclid=Cj0KCQiAj4ecBhD3ARIsAM4Q_jHz9PVhAm6Al1ZXnkNnIES_TMt26MuSGhQYI5e0lqs_-r3_wNm6HU8aAvf-EALw_wcB . Leikkauspintojen silikonointi/lakkaus, väritöntä silikonia tätä varten on.

Vesipisteen puolelle työtasoon pesualtaan aukon sahaus (pesuallas on). Leikkauspintojen silikonointi/lakkaus, väritöntä silikonia tätä varten on.

Pesualtaan asennus. Viemäriputkistojen kokoaminen pesualtaan alle (voi tarvita lisäkomponentin, jotta saa pesualtaan putkistot lattiassa olevan viemäriin tiiviisti). Hanan asennus.

Silikonisaumojen teko (seinänvierustat, pesualtaan reunat). Kiillon marmorinvalkoinen, on osittainen tuubi, saattaa tarvita lisää.

Astianpesukoneen kohdalta työtason höyrysuojaus esim. alumiiniteipillä (ei ole asunnolla, astianpesukoneen teräslevy on, mutta ei suojaa koko aluetta).

Lieden ja astianpesukoneen asennus. (Voin tarvittaessa teettää nämä tai jommankumman toisella tekijällä.)

Allaskaapin läpivientien tiivistys esim. tiivistyslaipalla.

Sokkelilevyn ja sen muovisten päätykappaleiden sahaus sopivan korkuiseksi (leveys jo ok) ja sen kiinnitys erillisillä kiinnikkeillä allaskaapin jalkoihin.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua