Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Keittiön laajennus ja autotallin remontointi vierashuoneeksi (vaaditaan asbestipurku)

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

45 m2

 Sijainti

Vantaa

 Rakennuksen ikä

1964

 Remontin toteutus

10.10.2016

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti
Purkutyöt

Kuvaus

Talo on vuonna 1964 rakennettu täystiilitalo (myös väliseinät kiveä). Keittiö tulisi laajentaa kaatamalla yksi väliseinä. Tarvitaan myös asiantuntija arvioimaan, onko seinä kantava vai ei ja tekemään mahdolliset tukirakenteet. Vanhasta keittiöstä ei jää mitään, vaan puretaan kokonaan. Seinän kaatamista lukuunottamatta purkutyöt ajateltu tehdä itse, ellei toisin ole kustannustehokasta. Vesipistettä tulisi siirtää ja tehdä myös uudet sähkövedot, sillä nykyisin pistoke- ja valaisinpaikkoja liian vähän. Vaihtoon menee kaikki pintamateriaalit, sillä oletus on, että seinän purku pilaa ne. Otetaan vastaan myös tarjous, joka sisältäisi keittiökaappien asennuksen ja siihen liittyvien kodikoneiden kytkennät (sähköt + vesi + viemäri).Urakkasopimuksessa eritellään, mitä tehdään itse, mitä tekee urakoitsija.

Nykyinen autotalli pitäisi muuntaa vierashuoneeksi/lämpimäksi varastoksi (ei haeta lupaa muuntaa asuinhuoneeksi eli ei tule vesi- eikä viemäröintitöitä, sähkötöitä tulee). Tähän tilaan vaaditaan asbestikartoitus ja asbestipurkulupa. Autotallin kaksoisoven tilalle tulisi seinä, ikkuna ja ulko-ovi. Lämmitykseksi tulisi ilmalämpöpumppu. Toivotaan myös arviota, voiko tässä tilassa yhden väliseinän kaataa ja voiko tilaan asentaa kuivakäymälän (polttava tms.).

Remontin yhteydessä pitäisi talon piirrustukset päivittää muutosten mukaiseksi. Kaupungin rakennusviraston mukaan töihin vaaditaan siksi suunnittelija. Toivomme tarjousta, jossa koko remontin, suunnitelman ja piirustukset saisi yhdeltä urakoitsijalta, jos vain mahdollista, sillä meille olisi vaikea löytää aikaa monen tekijän aikataulujen synkkaamiseen.

Haetaan luotettavia, kokeneita ja vanhoja taloja ymmärtäviä tekijöitä. Toimitamme pyynnöstä ja mielellään lisätietoja, kuvia yms. Piirustuksia ei ole nykystandardien mukaisesti saatavilla, ainoastaan yksi pohjakuva.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua