Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Keittiön kantavanseinän (vanha ulkoseinä) purku ja uudelleentukeminen

 

 Rakennuksen tyyppi

-

 Pinta-ala

1 m2

 Sijainti

Raisio

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

07.01.2019

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti
Keittiöremontti

Kuvaus

Olemme aloittamassa keittiöremontin (osana koko talon pintaremonttia) vuonna 2000 rakennetussa omakotitalossa. Taloon, keittiön seinää vasten, on rakennettu lisäosaksi ruokailuhuone sekä sen perään varasto ja autotalli vuonna 2002. Kysyisin hinta-arvioita tämän keittiön ja ruokailuhuoneen välisen seinän pääosittaisesta purkamisesta ja jäljelle jäävien osien "vahvistamisesta". Kyseessä siis on kantava, vanha ulkoseinä. Seinä on 30cm:n vahvuinen, pystyalkit ovat seinässä 60cm välein ja seinä on siis sokkelin päällä. Osa seinästä on jo avattu, koska siihen on tehty kulku keittiön ja ruokailuhuoneen välillä ja seinässä on myös vanhan ikkunan paikalla aukko.

Toiveena olisi purkaa 4,3m pitkä seinä lähes kokonaan niin, että toiseen reunaan jäisi seinää noin 30cm ja toiseen noin 60cm. Näitä seinäpätkiä tulisi siis vahvistaa sekä varmaankin myös ylös katonrajaan tarvitaan vahvuutta, jotta kantaa kattoa. Ylös katonrajaan saa jäädä vaakapalkki. Toistaiseksi on laskematta kantavuudet yms. Onko tässä vaiheessa mahdollista arvioida projektille edes jonkinlaista suuntaa antavaa hintaa, jotta tietäisimme kannattaako seinäremonttiin ryhtyä? Löytyisikö mahdolliseen projektiin tekijät? Seinän korkeus on normaali, noin 250cm.

Samaan urakkaan voisi liittää myös viemärin ja vesiputkien siirtämisen lattian alla noin 60-80cm. Viemäri ja putket tulevan keskenään eri suunnista.

Voimme kuljettaa jätteet ja siivota työn jäljet itse tai se voidaan sisällyttää urakoitsijan työhön.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua