Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Keittiön asennus, kahden väliseinän purku ja purettujen seinien viimeistely

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

20 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

80

 Remontin toteutus

09.10.2018

 Siivous

-

 Kategoria

Keittiöremontti

Kuvaus

aikeissani on remontoida asuntoani Helsingin Hakaniemessä lokakuun aikana. Asunnossa olisi tarkoituksena teettää seuraavat työt:

- Puretaan noin metrin leveä ja noin kaksi metriä korkea osa keittiön ja olohuoneen välissä olevasta kiviseinästä. Seinän rikkominen pölyää paljon, joten purku olisi tehtävä varmaankin niin, että irtoavaa kivipölyä imuroitaisiin/poistettaisiin koko purkutyön ajan.
- Alkoven vieressä olevien kahden kiinteän komeron ovat ja väliosa puretaan ja pohjaosa tasoitetaan asunnon muun lattian kanssa samalle kohdalle.
- Keittiöön asennetaan uudet keittiön kaapistot, uusi tiskiallas, poistetaan vanha kaasu-uuni ja kaasuliesi ja tilalle asennetaan uusi sähköuunii ja kaasuliesi
- Keittiössä on tehtävä asennuksen lisäksi tarvittavat sähkö- ja putkityöt uusien kodinkoneiden asennuksen yhteydessä.

Liitteenä on suunnitelma uudesta keittiöstä. Keittiön kaapit on suunniteltu katon rajaan asti. Keittiön kulmassa katonrajassa on kuitenkin ilmastointiventtiili, joka ei voi jäädä keittiön kaapistojen sisälle. Toiveissa olisi, että teknisen kuilun laatikkomaista rakenteen kokoa voisi hieman pienentää ja venttiilin asentaa etupuolelle niin, ettei se jää kaapiston sisään. Laatikkomaista rakennetta on jostain syystä kasvatettu kooltaan ja alla tuntuu onttoja kohtia. Taloyhtiön teknisen isännöitsijän mukaan laatikkoa voisi hieman purkaa ja tarkistaa siten kuinka paljon sitä on mahdollista muokata. Purettavista kohdista on tehty asbestikartoitus, jonka tulokset olivat negatiiviset.

Puramme itse vanhan keittiön ja huolehdimme remonttijätteen poistamisesta. Remonttijätettä varten tilataan vaihtolava. Lisäksi uuden lattian asennuksen teemme itse.

Remontin aikataulua ei ole lyöty lukkoon, alustavasti ajateltu lokakuuta, joten tässä on joustovaraa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua