Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Keittiön asbestipurku

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

10 m2

 Sijainti

Raisio

 Rakennuksen ikä

1969

 Remontin toteutus

12.09.2022

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Purkutyöt
Maankaivuu

Kuvaus

Keittiömme remontoidaan ja tarvitsemme asbestipurun. Vuonna 2010 asennetut kaapit, työtasot ja välitila puretaan. Keittiön välitilasta löytyi asbestia. Meillä on sovittuna uuden keittiön asennus, mutta kyseinen firma ei tee asbestipurkua.

Asbestikartoituksen näytteessä oli välitilalevyä, sen kiinnitysliimaa, seinämaalia ja seinätasoitetta. Nykyinen keittiö on tehty kokonaan vuonna 2010, joten silloin asennetussa välitilalevyssä tai sen kiinnitysliimassa asbestia tuskin on. Talon yleisiin tiloihin vuonna 2018 tehdyn asbestikartoituksen mukaan alkuperäiset seinätasoitteet eivät sisällä asbestia. Eli keittiömme asbesti on mitä luultavimmin seinämaalissa. Asbestikartoitusraportissa toimenpide-ehdotuksena oli purku osastointimenetelmällä. Huoneen koko on noin 10 neliömetriä, välitilan pinta-ala arviolta 3 neliömetriä.

Firma, joka tulee asentamaan uuden keittiön, oli tulossa myös purkamaan sen. Heidän piti aloittaa purkutyöt 12.9. He voivat edelleen tehdä sen osan keittiön purusta, jota ei tarvitse asbestipurkuna tehdä, jos siis koko keittiötä ei tarvitse purkaa asbestipurkuna.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua