Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Käyttövesiputkiston uusinta ja lämminvesivaraajien vaihto

Hinta 10900,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

200 m2

 Sijainti

Järvenpää

 Rakennuksen ikä

35

 Remontin toteutus

29.12.2022

 Siivous

-

 Kategoria

Kuvaus

Käyttövesiputkien uusinta ja lämminvesivaraajien vaihto.

Kohteessa on harmaat muoviputket vuodelta 86 suojaputkessa. Yhtä lämmin + kylmävesi paria lukuunottamatta kaikki muut voidaan vaihtaa suoraan vanhaan suojaputkeen. Yhdessä suojaputken pää on kylpyhuoneen laatan alla ja näin ollen tuomittu ei vaihdettavaksi. Nämä putket tulee tyhjätä ja tulpata. Lämminvesivaraaja on kylpyhuoneen seinää vasten, eli tarvittava pintaveto on lyhyt ja seinä josta pitää mennä läpi on puuta, kylpyhuoneen puolella laatta. Pintavedon päähän tulee wc-pönttö, lavuaari ja suihku. Kylpyhuonessa kaikki tehtävissä pintavedoilla, siellä olevat nykyiset pintavedot uusitaan. Muita vesipisteitä ovat kaksi lavuaaria, toinen wc-pönttö, pesukoneen vesipiste ja ulkovesiposti.

Kohteessa on kaksi lämminvesivaraajaa. Molemmat ovat 300l varaajia ja ne tulee vaihtaa uusiin. Toinen varaajista on kodinhoitohuoneessa vesimittarin päällä ja tämä on myös se kohta josta lähtee kaikki vaihdettavat putket. Kuvasta näkyy myös tee-se-itse jakotukki joka tulee kanssa vaihtaa varaajan alta. Käytännössä kaikki muut paitsi vesimittari tulee uusia varaajan alta.

Toinen varaaja on takavarastossa ja siihen liittyviin putkituksiin ei tarvitse tehdä muutoksia. Varaaja on vuodelta 96.

Molemmat varaajat ovat tilassa, missä ei ole kaivoa. Eli tyhjentäminen letkulla ulos. Varaajalta ulko-ovelle on matkaa 2-3m.

Vanhat varaajat tulee kuljettaa kierrätykseen.

Samalla tulee myös uusia ulkovesiposti.

Voitte tarjota joko kiinteällä hinnalla tai tuntitöinä. Voitte myös tarjota kaikki materiaalit tai voin ostaa esim. varaajat suoraan. Vastuuvakuutus ja luvat tulee olla kunnossa tekijällä.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua