Käyttövesiputkiston uusinta ja lämminvesivaraajien vaihto

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Pinta-ala 200 m2
Rakennuksen ikä 35
Remontti toteutettiin 29.12.2022
Kategoria Vesi
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Käyttövesiputkien uusinta ja lämminvesivaraajien vaihto.

Kohteessa on harmaat muoviputket vuodelta 86 suojaputkessa. Yhtä lämmin + kylmävesi paria lukuunottamatta kaikki muut voidaan vaihtaa suoraan vanhaan suojaputkeen. Yhdessä suojaputken pää on kylpyhuoneen laatan alla ja näin ollen tuomittu ei vaihdettavaksi. Nämä putket tulee tyhjätä ja tulpata. Lämminvesivaraaja on kylpyhuoneen seinää vasten, eli tarvittava pintaveto on lyhyt ja seinä josta pitää mennä läpi on puuta, kylpyhuoneen puolella laatta. Pintavedon päähän tulee wc-pönttö, lavuaari ja suihku. Kylpyhuonessa kaikki tehtävissä pintavedoilla, siellä olevat nykyiset pintavedot uusitaan. Muita vesipisteitä ovat kaksi lavuaaria, toinen wc-pönttö, pesukoneen vesipiste ja ulkovesiposti.

Kohteessa on kaksi lämminvesivaraajaa. Molemmat ovat 300l varaajia ja ne tulee vaihtaa uusiin. Toinen varaajista on kodinhoitohuoneessa vesimittarin päällä ja tämä on myös se kohta josta lähtee kaikki vaihdettavat putket. Kuvasta näkyy myös tee-se-itse jakotukki joka tulee kanssa vaihtaa varaajan alta. Käytännössä kaikki muut paitsi vesimittari tulee uusia varaajan alta.

Toinen varaaja on takavarastossa ja siihen liittyviin putkituksiin ei tarvitse tehdä muutoksia. Varaaja on vuodelta 96.

Molemmat varaajat ovat tilassa, missä ei ole kaivoa. Eli tyhjentäminen letkulla ulos. Varaajalta ulko-ovelle on matkaa 2-3m.

Vanhat varaajat tulee kuljettaa kierrätykseen.

Samalla tulee myös uusia ulkovesiposti.

Voitte tarjota joko kiinteällä hinnalla tai tuntitöinä. Voitte myös tarjota kaikki materiaalit tai voin ostaa esim. varaajat suoraan. Vastuuvakuutus ja luvat tulee olla kunnossa tekijällä.


Miten Urakkamaailma toimii