Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Käyttövesiputkien osittainen uusiminen

Hinta 1130,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

10 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

30

 Remontin toteutus

27.08.2018

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Vesi
Pienet putkityöt

Kuvaus

Käyttövesiputkiston kuvaus:

1. Talon liityntä kaupungin verkkoon on PEX (?) putkella, mittari on tuulikaapissa ja siitä putket jatkuvat keittiöön kaapiston alle/taakse (roskiskaappi ja tiskikone), josta ne on haaroitettu kuparilla viereiseen wc-tilaan ja PEXeillä edelleen tekniseen tilaan.
2. Teknisessä tilassa putket tulevat lämminvesivaraajan alle ja varaajalle.
3. Varaajan jälkeen putket on haaroitettu kuparilla
a. vesipostille,
b. teknisen tilan seinän taakse vessaan sekä pöntölle, että lavuaarille omat putket,
c. toisen seinän taakse ”kuraeteiseen”.
4. Varaajan jälkeen putket on haaroitettu v. 2007 uusituilla PEXeillä viereisiin pesutiloihin sekä kodinhoitohuoneeseen. Nämä putket eivät sisälly urakkaan.

Urakan sisältö:

1. Liityntäputki kiinteistöön (tuulikaappiin) sekä mittarilta muoviputket keittiöön ja sieltä tekniseen tilaan uusitaan (jos tarpeellista??).
a. keittiössä oleva ”jakohässäkkä” uusitaan ja mielellään jollain ammattimaisemman näköisellä tavalla kuin nyt on tehty.
b. Keittiöstä läpiviennit wc:n puolelle uusitaan ja jälleen joku ammattimaisempi rakennelma.
2. Teknisessä tilassa kaikki vanhat kupariputket uusitaan.
3. Teknisen tilan viereiseen wc-tilaan menevät kuparit uusitaan. Hifistely ei tarpeellista koska tila tullaan remontoimaan joskus seuraavan 5 vuoden aikana, jolloin putket hifistellään uuden tilan tarpeiden mukaisesti. Sulut teknisen tilan puolelle.
a. ”Kuraeteiseen” meneville putkille sama juttu.

Bonus: Nyt remontoitavassa wc-tilassa joudutaan siirtämään pöntölle tulevaa viemäriä 30 cm seinän suuntaisesti. Saanko tarjoukseen eriteltynä hinnan tälle viemärin siirrolle sisältäen lattian piikkauksen ja uuden putkiston asentamisen. Lattialaatat on jo poistettu ja asukas vastaa lattian umpeen valamisesta jälkeen päin.

Muita huomioita:

Toiveena olisi, mahdollisuuksien mukaan, asua kiinteistössä urakan ajan. Asukas purkaa keittiöstä allaskaapin rungon ja siirtää tiskikoneen pois edestä. Keittiötaso jää paikalleen hieman haittaamaan työskentelyä. Teknisestä tilasta tyhjennetään kaikki irtotavarat pois tieltä, samoin ”kuraeteisestä” niiltä osin kuin ne olisivat haittaamassa työskentelyä. Teknisen tilan viereisessä wc-tilassa allaskaappi ja pönttö pysyvät paikoillaan urakan ajan jos vain suinkin mahdollista.

HUOM! Kuvat eivät latautuneet tähän pyyntöön liitteeksi jostain syystä joten löytyvät linkin takaa: https://drive.google.com/open?id=1Ztz1BkfyRiXrPRe70ITc-iCzLuvS1a2S


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua