Kattojen alakatteiden kosteusmittaus

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen ikä 1989
Kategoria Peltikattoremontti
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Nykytilanne: Elokuussa kolmen päivän rankkasateiden jälkeen as.B:n tullut sisälle vettä keittiön katosta.Vuoto tipottaista ja vähäistä. Pari viikkoa tästä tehty sovitusti huoltopesu koko taloyhtiön asuntojen katoille yksit.firman tekemänä sekä mm.rikkonaisten tiilien vaihto ehjiin. Painepesurilla tehtyn pesujen jälkeen alkanut vuoto as.A:n katosta sisälle oh:n katosta. Vuoto tipottaista, kattovalaisimen vierestä.Uusi tarkastus katolle paljasti, että aluskatemuoveissa oli reikiä lähes kaikilla katoilla(yht. 53 reikää)
Huolenaihe:Erityisesti As. A :n uudet asukkaat ovat huolissaan, onko mahdollisesti villat märkiä ja miten pitkään altistuneet vedelle?Toisaalta myös arveluttaa muiden osakkeiden kattotilanne, onko syytä epäillä samaa.
Suunnitelma: Asukkaita on haastateltu ja haluamme tarjouspyynnön mahdollisista kosteusvauriotutkimuksista tms.,alakatteen tms tiimoilta.Nyt siis menossa jo osa kattotiilien vaihtoja, mutta nykyinen firma ei ole ottanut kantaa mahdolliseen sadeveden aiheuttamiin vaurioihin -kattotillien alla oleviin materiaaleihin.
Aikataulu :Niin pian kuin mahdollista. Syy: Kattotiilienvaihto menossa- keskeytetäänkö? vai mikä olisi "marssijärjestys"


Miten Urakkamaailma toimii


Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa