Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kattohuovan vaihto kahteen taloon + pellitykset

Hinta 25220,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Erillistalo

 Pinta-ala

116 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

26

 Remontin toteutus

02.05.2018

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huopakattoremontti
Kattoremontit

Kuvaus

Urakkana on kahden samanlaisen erillistalon (C- ja D- talot) bitukermin (palahuopa) vaihto. Katon huopa-ala on 116m2 ja siinä on lisäksi läpivientejä 11m2 verran. Läpiviennit muodostuvat suuresta kattoikkunasta, piipusta, IV-ulostulosta, kulkuaukosta välikattoon, viemärin huohotusputkesta ja C-talossa keittiön huippuimurista. Suuret läpiviennit vaativat pellityksen.

Vanha palahuopa on tarkoitus poistaa kokoaan ja vaihtaa mahdollisesti kastunutta aluslaidoitusta välttämättömin osin. Tiedossa oleva kastunut alue on D-talon osalta noin kahden neliön suuruinen.
Uuden palahuovan asennus nykymääräysten mukaisesti, korkeat ylösnostot läpivientien kohdalla, uusi läpikulkuaukon luukku ja pellitykset isojen läpivientien ympärille.
Aikataulu on sovittavissa ensi keväälle (toukokuu). Tavoite on saada työt tehtyä aloituksesta mahdollisimman lyhyessä ajassa ja eli tarjoukseen sisältyy työn kestoaika. Urakkaan kuuluu myös roskien poisvienti. Tarjoukseeen sisältyy työt ja materiaalit eriteltynä.

Taloissa on 4kpl rännikouruja, 24m yhteensä ja 4kpl syöksytorvia, 20m yhteensä. Näiden kunto ei edellytä vielä vaihtoa, mutta näistä pyydetään erillistä tarjousta.

Kattoikkunasta on tarkoitus vaihtaa D-talossa kaksi lasielementtiä (4k-lasi, 165*55cm) työn yhteydessä. Tämä voi olla osa urakkaa tai toteutus erikseen lasiyrityksen puolelta.

Urakkaan kuulumattoman töiden osalta pyydetään tietona lisätöiden hinta.

Laskutus tapahtuu talokohtaisesti.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua