Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kantavan seinän purku ja seinien lisäeristäminen yhdessä huoneessa.

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

45 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1960

 Remontin toteutus

17.04.2022

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Tarkoituksena olisi purkaa kuvassa näkyvä kantava seinä (se, missä paljon tauluja). Tähän olennaisena varmaan kuuluu se, että tarvitaan luvat ym. asiat, eli tässä ns. avaimet käteen -konsepti, koska en tiedä tarkkaan mitä kaikkea kantavan seinän purkaminen vaatii.

Tämän lisäksi olohuoneen kaikki sisäseinät revittäisiin auki ja otettaisiin sieltä pois vanha kuitu/melamiinilevy -kerros, joka on kipsilevyjen alla. Tämän jälkeen ulkoseiniin tulisi saunasatu (50mm), OSB (11mm) ja kipsilevyt. Sisäseiniin vain OSB ja kipsi. Katosta myös pois vanhat paneelit ja melamiini ja sen jälkeen kipsi tilalle. Tämän jälkeen pintojen viimeistely maalauskuntoon. + Takka veks.

Nykyinen olohuoneeseen johtava aukko tulisi umpeen ja siihen yksi ovi kulkua varten huoneeseen. Toimistohuoneen pariovet siirrettäisiin toiselle seinälle ja niistä jäävä aukko umpeen.

Käytännössä on tarkoitus vaihtaa olohuoneen ja lastenhuoneen paikkaa keskenään ja samalla parantaa olohuoneen eristävyyttä, sillä sama on jo tehty muihin makuuhuoneisiin.

En halua tässä kohtaa sopia käyntejä paikanpäälle, vaan haluan suuntaa-antavaa hina-arviota tälle projektille, jotta osaan budjetoida sen oikein.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua