Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kaksioon laminaatti lattiaan, seinien ja kattojen maalaus

Hinta 2480,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

45 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

54

 Remontin toteutus

11.06.2018

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti
Sisämaalaus
Lattian asennustyöt

Kuvaus

Uusi kotini on 2h+kk+p, 45 m2 kokonaispinta-ala. Asunto on tyhjänä kesäkuun loppupuolelle, muutan sisään Juhannuksen jälkeen. Haluan vaalean lautajäljitelmälaminaatin oh, mh ja eteiseen. Nyt siisti muovimatto, jonka päälle laminaatin voi asentaa. Muovimatto voi jäädä kk ja vaatehuone. Jalkalistat uusittava, nyt tummat.
Maalaus: Katot maalattava koko asunnossa. Seinät samoin, seiniin väri Tikkurilan Sopivan valkoinen. Kattomaaleihin en ole perehtynyt.
Haluaisin ehkä myös poistaa eteisestä siivouskomeron, sille toivoisin oman kustannusarvion. Se näyttää olevan vain osittain seinässä kiinni, ei kiinni rakenteissa. Lisäksi pyytäisin arvion makuuhuoneen vaatekaappien ovien muuttamisesta liukuoviksi. Nyt 3-ovinen, mittoja en muistanut ottaa, mutta saan ne. Tällekin työlle toivoisin erillisen kustannusarvion.

Olohuoneessa yksi seinä on ikkunaa ja parvekeovea, vain ala-ja yläreunat maalattava. Kaksi kokonaista seinää ja kolmannessa käynti keittokomeroon. Seinät nyt ehkä vaalean roosat. Makuuhuoneessa kaksi kokonaista seinää, kolmannessa ikkuna ja neljännessä vaatekaapit sekä ovi eteiseen.

Asunto sijaitsee 2. Krs, ei hissiä. Putki- ja ikkunaremontti tehty.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua