Kaksion keittiö- ja pintaremontti

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Pinta-ala 57 m2
Remontti toteutettiin 26.03.2018
Kategoria Huoneistoremontti Keittiöremontti
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Ikea-keittiön asennus ja lattia- sekä seinäpintojen remontointi seuraavasti:

_______________________________
Keittiö
Vanhan keittiön purku kokonaisuudessaan ja pois vieminen. Samalla myös eteisen kiinteän kaapiston purku ja pois vienti. Puretun alueen seinien levytys/tasoitus/maalaus mikäli tarpeen.
Asiakas kasaa keittiön kaappien rungot valmiiksi itse sekä asentaa laatikot, hyllyt, ovet ja vetimet.
Urakkaan kuuluu runkojen asennus paikoilleen, integroitavien kodinkoneiden asennus (jääkaappipakastin, astianpesukone, uuni, induktiokeittotaso), liesituulettimen asennus, työtasojen lyhennys sopivaan kokoon ja asennus (sis. aukkojen sahaus keittotasolle ja altaalle), altaan ja hanan asennus, koristelistojen ja peite- ja sokkelilevyjen asennus, välitilan laatoitus (laatoitus jatkuu liesituulettimen kohdalla kattoon asti), välitilan valaisinten ja pistorasioiden asennus. Pistokkeiden paikkoja tulee jonkin verran siirtää nykyisistä. Vesipisteen paikkaa ei tarvitse siirtää.

Lattia
Vanhojen lattialistojen poisto ja poisvienti ja vinyylilankkulattian asennus koko asuntoon pois lukien vaatekomerot, yhteensä noin 45-50m2. Uusi lattia tulee vanhan lattian päälle, joka makuuhuoneessa on muovimattoa ja muualla asunnossa parkettia. Lisäksi kynnysten uusiminen ja uusien lattialistojen asentaminen. Vaatehuoneiden ovien lyhennys tarvittaessa.

Seinät
Tapettien poisto olohuoneesta ja makuuhuoneesta (molemmissa kolme tapetoitua seinää), seinien tasoitus tarvittavilta osin ja maalaus koko asunnon osalta. Kattoa ei maalata, ellei kiinteiden kalusteiden purkamisesta johtuen joiltain osin tarvitse. Ovilistojen uusiminen makuuhuoneesta mikäli tapettien poisto niin edellyttää.

_______________________________
Hinnat mielellään eroteltuna em. kokonaisuuksiin

Kohde on ensimmäisessä kerroksessa Pohjois-Helsingissä Ylä-Malmilla ja oven lähelle pääsee hyvin autolla. Purkujätteitä saa hyvin kuljetettua ulos myös oman pihan kautta.

Asiakas vastaa materiaaleista ja hankkii pääosin ne itse. Pientarvikkeet, kuten keittiön kaapistojen seinäkiinnitystarvikkeet, silikonit, tasoitteet, ruuvit, naulat yms. urakoitsija voi hankkia ja laskuttaa erikseen.

Asbestikartoitus tehdään piakkoin (taloyhtiön käyttöönottovuosi 1984)

Liitteenä suuntaa-antava pohjapiirros, alustava luonnos uudesta keittiöstä ja kuvia kohteesta

Työt voi aloittaa viimeistään 29.3., mahdollisesti jo edellisellä viikolla


Miten Urakkamaailma toimii


Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa