Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kaksion keittiö- ja pintaremontti

Hinta 8400,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

57 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

26.03.2018

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti
Keittiöremontti

Kuvaus

Ikea-keittiön asennus ja lattia- sekä seinäpintojen remontointi seuraavasti:

_______________________________
Keittiö
Vanhan keittiön purku kokonaisuudessaan ja pois vieminen. Samalla myös eteisen kiinteän kaapiston purku ja pois vienti. Puretun alueen seinien levytys/tasoitus/maalaus mikäli tarpeen.
Asiakas kasaa keittiön kaappien rungot valmiiksi itse sekä asentaa laatikot, hyllyt, ovet ja vetimet.
Urakkaan kuuluu runkojen asennus paikoilleen, integroitavien kodinkoneiden asennus (jääkaappipakastin, astianpesukone, uuni, induktiokeittotaso), liesituulettimen asennus, työtasojen lyhennys sopivaan kokoon ja asennus (sis. aukkojen sahaus keittotasolle ja altaalle), altaan ja hanan asennus, koristelistojen ja peite- ja sokkelilevyjen asennus, välitilan laatoitus (laatoitus jatkuu liesituulettimen kohdalla kattoon asti), välitilan valaisinten ja pistorasioiden asennus. Pistokkeiden paikkoja tulee jonkin verran siirtää nykyisistä. Vesipisteen paikkaa ei tarvitse siirtää.

Lattia
Vanhojen lattialistojen poisto ja poisvienti ja vinyylilankkulattian asennus koko asuntoon pois lukien vaatekomerot, yhteensä noin 45-50m2. Uusi lattia tulee vanhan lattian päälle, joka makuuhuoneessa on muovimattoa ja muualla asunnossa parkettia. Lisäksi kynnysten uusiminen ja uusien lattialistojen asentaminen. Vaatehuoneiden ovien lyhennys tarvittaessa.

Seinät
Tapettien poisto olohuoneesta ja makuuhuoneesta (molemmissa kolme tapetoitua seinää), seinien tasoitus tarvittavilta osin ja maalaus koko asunnon osalta. Kattoa ei maalata, ellei kiinteiden kalusteiden purkamisesta johtuen joiltain osin tarvitse. Ovilistojen uusiminen makuuhuoneesta mikäli tapettien poisto niin edellyttää.

_______________________________
Hinnat mielellään eroteltuna em. kokonaisuuksiin

Kohde on ensimmäisessä kerroksessa Pohjois-Helsingissä Ylä-Malmilla ja oven lähelle pääsee hyvin autolla. Purkujätteitä saa hyvin kuljetettua ulos myös oman pihan kautta.

Asiakas vastaa materiaaleista ja hankkii pääosin ne itse. Pientarvikkeet, kuten keittiön kaapistojen seinäkiinnitystarvikkeet, silikonit, tasoitteet, ruuvit, naulat yms. urakoitsija voi hankkia ja laskuttaa erikseen.

Asbestikartoitus tehdään piakkoin (taloyhtiön käyttöönottovuosi 1984)

Liitteenä suuntaa-antava pohjapiirros, alustava luonnos uudesta keittiöstä ja kuvia kohteesta

Työt voi aloittaa viimeistään 29.3., mahdollisesti jo edellisellä viikolla


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua