Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kahden väliseinän purku ja uusien rakentaminen hieman eri kohtiin

Hinta 3300,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

30 m2

 Sijainti

Järvenpää

 Rakennuksen ikä

1984

 Remontin toteutus

19.06.2022

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Keskimmäisessä kerroksessa kolme makuuhuonetta ja niiden väliset seinät/kaapistot pitäisi purkaa ja tilalle rakennetaan uudet väliseinät hieman eri kohtiin.

Alla tarkemmat kuvaukset siitä, miten muutokset toteutetaan. Liitteenä kuva, johon on piirretty nykyiset seinät ja kaapit, sekä merkattu mihin kohtiin uudet seinät tulee.

Kahden pienemmän huoneen (keskimmäinen (kuva2) ja oikeanpuoleinen (kuva3)) välisten kaappien sisällä on kantava kattopalkki ja sen vierestä menee katosta kellariin vesiputket. Näiden huoneiden välinen seinä tulisi tämän johdosta tuon palkin kohdalle. Koska tässä seinä siirtyy nykyisten kaappien sisälle, joudutaan näistä huoneista vaihtamaan myös sisäkatto. Lattian vaihdon ja paljastuneen seinän tasoituksen ja maalaukset hoidan itse, joten näihin ei tarvitse käyttää aikaa.

Suurimman (kuvassa vasemmalla (kuva1)) ja keskimmäisen huoneen uusi väliseinä tulisi käytännössä nykyisten kaappien etureunan kohdalle, niin että suurin huone pienenee hieman ja samalla keskimmäinen huone suurenee. Suurimman huoneen osalta ei olisi tarvetta sisäkaton tai lattian vaihdolle.

Molempien seinien pituus 340cm ja huonekorkeus 252cm.

Vanhojen rakenteiden purkamisesta ja remontista tulevia rakennusjätteitä ei tarvitse erikseen viedä pois työmaalta.

Saame asunnon hallintaoikeuden 15.6 ja tarkoituksena olisi saada tuo tehtyä mielellään jo kesäkuun puolella tai viimeistään heinäkuun ensimmäisellä viikolla.

Tässä vaiheessa pyydämme alustavaa työmäärä ja hinta-arvioita työstä ja sen vaatimista materiaaleista. Remonttikohteeseen pääsee tutusttumaan sovittaessa 15.6 alkaen,


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua