Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kahden makuuhuoneen tasoitetapetointi ja maalaus

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

30 m2

 Sijainti

Muurame

 Rakennuksen ikä

15

 Remontin toteutus

04.08.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Sisämaalaus
Tapetointityöt
Sisäseinän tasoitus

Kuvaus

Kahden makuuhuoneen tasoitetapetointi ja maalaus. Kyseessä harkko- kivitalo, jossa itse aloitettu maalausta. Maali ei kuitenkaan imeytynyt tasaisesti, joten jonkinlaista tasoitetapetti- ratkaisua mietittiin. Jos sinulla on ehdotuksia, kuinka maalaus onnistuisi, otetaan niitäkin vastaan.

Toisessa makuuhuoneessa vanha tapetti on poistettu. Tänne tulisi laittaa sileä tasoitetapetti yhdelle pitkälle seinälle ja kahdelle lyhyemmälle, jossa toisessa ikkuna ja toisessa ovi ja vaatekaappi. Tasoitetapetti tulisi vielä maalata. Yhdelle pitkälle seinälle tulisi kuitutapetti. Huoneen pinta- ala on n. 15m2.

Toisessa makuuhuoneessa vanha tapetti poistettu yhdeltä seinältä, muilta seiniltä vanha tapetti tulisi poistaa. Tapetti lähtee suht. helposti pois. Huoneen kulmissa saattaa olla halkeamia, jotka tulisi täyttää elastisella massalla. Huone vaatii todennäköisesti jotain pohjatyötä, vanhan tapetin alla saattaa olla reikiä tai halkeamia, jotka tulisi korjata. Tänne myöskin kuitutapetti yhdelle pitkälle seinälle, jossa ikkuna. Sileä tasoitetapetti ja maalaus kolmelle seinälle, jossa yhdessä ikkuna, toisessa ovi ja kolmannessa iso vaatekaappi. Tapettia ja maalia tulisi tälle seinälle vain kaapin päälle n. 1x3,5 m alueelle. Huoneen pinta- ala n. 15m2.

Mahdollisesti myöhemmin olisi lisää maalaus/ tapetointityötä, mutta jos lähdettäisiin näillä kahdella huoneella liikenteeseen. Toivomus olisi, että tekijä toisi tarvikkeet mukanaan. Meiltä löytyy liisteriä tapetille, sekä kuitutapetit on hankittuna.

Maalaus:
- Koti
- Seinät
- Kuivat sisäseinät
- Maalattu sisäseinä (himmeä)
- Tuotesuositus: TIKKURILA JOKER

Tapetointi
- Tapetoitavan seinän pohjana on harkkoseinä, pohjamaalattu
- Tapetoinnissa ei tule ottaa huomioon kohdistettavia kuvioita


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Katso remonttien hintoja alueella Muurame

Tarvitsetko apua?

Kysy apua