Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kaapiston/liukuovikaapiston lisäys huoneeseen

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Vantaa

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

27.06.2024

 Siivous

-

 Kategoria

Muut kirvesmiestyöt

Kuvaus

Tarvitsisin noin 180...200 cm leveän (mikä vain on järkevin ja kustannustehokkain mitta toteuttaa), 260 cm korkean (huonekorkeus) ja n. 50 cm syvän kaapin LVI-huoneeseen peittämään huoneen nurkassa oleva ryhmäkeskus sekä keskuspölynimuri. Kaapisto on tarkoitettu siistimään huoneen yleisilmettä ja jättämään myös tila sen vasempaan reunaan tavaroiden säilytykseen. Kaapistoon ei mielestäni tarvita takaseinää lainkaan. Tarjoukseen voi laittaa erikseen kustannusarvion esim. 40 cm leveän hyllystön säädettävällä hyllyvälillä, esim neljällä hyllylevyllä.

Mieluiten tilaa säästävä liukuoviratkaisu kahdella ovella on ajatuksena, ellei jotain merkittävästi edullisempaa ratkaisua ole ehdottaa.

Pientä huomioitavaa on että ihan huoneen katon rajassa oikeasta ylänurkasta kulkee kaapeliveto jolle pitää mahdollistaa läpivienti kaapin asennuksessa. Lisäksi oletan että pitää huomioida kaappiin jäävän keskuspölynimurin tarvitseman korvausilman kulku, eli viime kädessä jättää esim tuloilmalle reikä sopivaan kohtaan.

Kaapistoon en halua peilejä vaan ihan tavallinen valkoinen pinta riittää.

LVI-huoneessa on lattiakaivo ja sen ympärillä kaato, silmällä en erota kaadon ylettyvän ko. kaapin alueella mutta tämä on hyvä huomioida jos liukuovista tulee kenties tehdä yläkantavat.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua