Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

IV-suunnittelu saneerauskohteeseen sekä LVI-suunnittelijana toimiminen (rak.valv. Espoo pätevyys T).

Hinta 1054,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

127 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

20

 Remontin toteutus

03.11.2023

 Siivous

-

 Kategoria

LVI-suunnittelu

Kuvaus

Hei,

Pyytäisin tarjousta seuraavasta sisällöstä (kaksi asiaa):
- 1. IV-suunnittelu saneerauskohteeseen (CAD tiedostot olemassa nykyisistä suunnitelmista, eli uudelleen laskenta & suunnittelu ja näiden muutokset tiedostoon).
- 2. LVI-suunnittelijana (pääsuunnittelijana toimiminen Espoon rakennusvalvontaan päin. Vaatimusluokka (T)

Lisätietoja:
Kohde: Omakotitalo 2003, 127m2, 1-tasoinen.
Tuulettuva yläpohja, villaa noin 500mm.

Mitä muutetaan?
Nykyisen koneellisen poistoilmanvaihdon muuttaminen koneelliseksi poisto- ja tuloilmanvaihdoksi. Eli tämän uudelleen laskenta ja suunnitelmien tekeminen.

Muita lisätietoja:
LTO-kone on valmiiksi hankittu ja mallia Vallox 110MV R. SIjoitus mielellään tekniseen tilaan, mahtuu kummalle seinälle tahansa, mihin tuo malli R parhaiten soveltuukaan. Putkien eristys toivomuksena toteuttaa Insuplastilla ja upotus villojen sekaan.
Omasta takaa tulee IV-työnjohtaja ja vastaava työnjohtaja, joten näistä ei tarvitse murehtia.
Tämänkaltainen muutostyö menee teknisellä luvalla Espoon kaupungille ja minä teen paperit ja hakemukset heille päin. Nämä menevät uudisrakentamisen edelle ja käsittelyaika on nopea.
Todennäköisesti vaatii 1 tai 2krt 15-30 minuutin teams kokouksen espoon kaupungin LVI-insinöörin kanssa, jossa suunnitelma käydään läpi.

Tässä vielä Espoon kaupungin vaatimus tuosta LVI-suunnittelijasta, joka voi toimia "pääsuunnittelijana rakennusvalvontaan päin:

"Teidän tulee hankkia asiaa edistämään sekä lupaa tekemään LVI-alan ammattilainen. LVI-suunnittelija voi toimia hankkeessa myös pääsuunnittelijana, mikäli rakennuksen rakenteisiin ei merkittävästi kosketa. LVI-suunnittelija toimii yhteyshenkilönä lupa-asiaan liittyen rakennusvalvonnan suuntaan, muistakaa siis toimittaa valtakirja lupahakemuksen liitteisiin. Suunnittelijan pätevyysvaatimuksena on T, eli tavanomainen ja tähän vaaditaan LVI-teknikon tai -insinöörin koulutus sekä työkokemusta vastaavista suunnittelutehtävistä."


Eli pyytäisin tarjouksen tästä sisällöstä. Kyseessä siis PELKKÄ suunnittelu sekä yhteyshenkilönä toimiminen rakennusvalvontaan päin. EI siis fyysistä työtä tai materiaaleja. Ajoitus joustava, vaikka heti tai kuukauden päästä.

Tämä voidaan hoitaa täysin etänä.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua