Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Ilmanvaihtoreikien poraus ja ilmastointiventtiilien asennus (sovitaan järkevin vaihtoehto, millaiset venttiilit). Ilmanvaihdon parantamisen kokonaisuus.

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

150 m2

 Sijainti

Tampere

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

25.11.2018

 Siivous

-

 Kategoria

Ilmanvaihtotyöt
Pienet putkityöt

Kuvaus

Kyseessä hirsirakennus 30-luvulta (alakerran seinät betonia, ylhäällä lautaa?). 3 kerrosta. Paritalon toiselle puolelle remontti. Painovoimainen ilmanvaihto. Raikkaanilman tuloa parannettava. Tarvittaessa myös poistoa tehostettava. Poistoilmaventtiilejä on ala-, keski- ja yläkerran wc:ssä. Vintillä jonkinmoinen tuuletuskone, joka tehoton. Alakerran sauna puulämmitteinen, hormi ja tuloilma on, keittiössä puhella, jossa siis hormi myös.

Eli alakertaan tarttis ainakin 2 kpl tuloilmaa (makuuhuone ainakin), keskikerrokseen 1-2 (olohuone) ja yläkertaan 2 kpl (makuuhuoneet). Poistoilman liikkuvuus tulisi sitten katsoa, että häipyykö nykyisistä hormeista ja ventiileistä vai tuleeko Vintille tehdään poistoilmaputkien korjaustöitä/ostaa imuria tai asentaa pyörivää tuulella kulkevaa "hattua"..Tuuletusputkien kulku nyt hieman epäselvä. Nyt kulkee villojen välissä ja osittain hormin läpi? tai osin hormiin menevästi.

Elikkäs järkevää, kohtuuhintaista ilmanvaihdon parantamista olisin vailla. Tarjouksia otetaan vastaan. kotitalousvähennyskelpoisuus näkyviin.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua