Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Ilmanvaihtokoneen vaihto omakotitaloon

Hinta 5956,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

-

 Pinta-ala

280 m2

 Sijainti

Tuusula

 Rakennuksen ikä

23

 Remontin toteutus

28.05.2022

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Ilmanvaihtotyöt

Kuvaus

1998 loppuvuodesta asennettu ILTO 450 menossa vaihtoon. Kokonaistarjous laitteesta asennustöineen

Omakotitalo Tuusulan Hyrylässä, 6 h + k + s + lämmin kellari, n. 280 m2, n. 1000 m3, kolmessa kerroksessa. Laite 2. kerroksessa, pistorasia 10 A, ohjain johdotettu 1. kerrokseen. Käytettävissä ei erillisiä paikallismittauksia/anturointeja (CO2, kosteus, ...).

Varaava takkauuni ja keskuspölynimuri, joten ylipainetoiminnolle voisi olla käyttöä muttei välttämätön. 1. ja 2. kerroksessa erilliset ilmalämpöpumput (ilma-ilma), joten ilmanvaihtolaitteessa ei erityisesti tarvetta jäähdytysominaisuudelle.

Rakennusvaiheessa nykyinen laite tilattiin väärän kätisenä. Koska putkistojen uudelleenasennus tai laitteen vaihto eivät tulleet kyseeseen, on laitteen päällä nyt melkoinen putkimutkahässäkkä (kuvat), josta syytä päästä eroon konetta vaihdettaessa. Putkiläpivientien järjestys on esitetty piirustuksessa liitteessä. 1. krs/kellarin läpiviennit ovat lattialla koneen vieressä, muut läpiviennit vinokatossa.

Ilmanvaihtokanavien puhdistusta sekä ilmanvaihtojärjestelmän säätämistä (huonekohtainen säätö, tulo- ja poistoilmavirtojen suhde) voi tarjota erillisinä lisätöinä.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua