Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Ilmalämpöpumppu ja asennus

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

83 m2

 Sijainti

Lohja

 Rakennuksen ikä

1984

 Remontin toteutus

06.06.2023

 Siivous

-

 Kategoria

Ilmalämpöpumpun asennus

Kuvaus

Jäähdytykseen suunniteltu ilmalämpöpumppu/ilmanjäähdytin ja asennus. Esimerkiksi Gree Bora. Yhtiössä on maalämpö, joten lämmitykselle ei ole tarvetta.

Minun lisäkseni taloyhtiössämme on kahdeksan muun asunnon asukkaat ilmaisseet kiinnostuksensa kuulla tarjous jäähdyttimestä asennuksineen yhdessä kilpailuttaen, joten tässä voi olla useampi urakka tiedossa.
Lisäksi yhden asunnon asukas on ilmaissut kiinnostuksen kuulemaan tarjouksen Toshiba Haori -pumpusta TAI sen asennuksesta, mikäli laitteen asennuksineen tai pelkästään asennustyön voi saada teidän kauttanne.
Jos Haorin hankinta tai asennus ei onnistu kauttanne jätä ihmeessä tarjous muilta osin.

Kuvat ovat minun asunnostani. Muiden asuntojen osalta saattaa olla tai olla olematta jotain eroavaisuuksia. Jonkinlainen suunnittelukäynti kannattanee tehdä lopulta kiinnostuneiden asuntojen osalta ennen?

Kyseessä on rivitalo. Ulkoseinissä on tiiltä ja osittain puuta, sisäpuolelta koputtaen jotain kevyempää materiaalia.

Ennen asennuksen aloittamista täytyy tehdä muutostyöilmoitus, jonka taloyhtiön hallitus haluaa tarkastaa ja hyväksyä tai hylätä, mikäli jotain ongelmia on.
Esimerkiksi taloyhtiöön on tehty suunnitelmat putkiremontista; lämmityspattereiden putkiviennit tulevat kulkemaan katonrajassa, joten sinne tulisi jättää n. 20 cm tilaa, jotta putket kotelointeineen ja asennus onnistuu tulevaisuudessa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua