Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Huoneistoremontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

105 m2

 Sijainti

Kuopio

 Rakennuksen ikä

1908

 Remontin toteutus

22.01.2023

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Kaksi kantavaa väliseinää, jotka kannattelevat kattotuoleja pitäisi muuttaa palkkipilari perusteiseksi, jotta avonaisempi huoneratkaisu on mahdollinen. Toinen seinä purettu levyistään valmiiksi pelkälle rungolle, on noin 1m erilinjassa tulevan palkin kanssa, joten voi olla työn aikaisena tukena, mutta toinen seinä pitää tukea muutoksen ajaksi. Toinen seinä jää avonaiseksi ja toiseen jätetään noin 120x120 "katselu" aukko, joka levytettävä muilta osin. Urakoitsija vastaa lopuista purkutöistä mitkä tehtävä ennen palkin ja pilareiden asennusta, sekä huoneen puolittaisen seinän purusta jos se on tarpeen.

Uuden huoneen seinien pystytys ja levytys (2kpl seinälinjaa ja ovi aukko 45 asteen kulmaan, tuleva huoneen koko 7m2, seiniä tehtävä noin 4x2,5m) Tähän puoliskoon tarkoitus jättää vanhat kattopaneelit, voinee tehdä rungon suoraan niitä vasten.

Lisäksi katon panelointi ja koolaukset, n. 30m2.

Vanhojen seinälinjaurien valut/muut ratkaisut, jotta uuden lattian asentaminen mahdollista.

Sähkötöissä käytetty paikallista toimijaa, joka tuntee kohteen, mutta voidaan keskustella, jos urakoitsija haluaa käyttää omaansa.

Itse voidaan hoitaa jätteiden poisvienti ja siivoukset, tilat on kuitenkin jätettävä turvalliseksi aina, koska alakerrassa asutaan remontin ajan (esim. portaikkoon putoamisen mahdollisuus estettävä). Purkujätteet siirrettävä etupihalle odottamaan poisvientiä. Seinät voidaan tasoittaa ja maalata itse, kuten listahommatkin.

Urakoitsija hoitaa tarvittavat materiaalit ja välineet. Urakoitsijat taustat tarkistetaan.

Kantavien väliseinien muutokset odottavat vielä toistaiseksi suunnitelmakuvia, jonka jälkeen haetaan rakennuslupa, jonka myöntämisen jälkeen työt voidaan aloittaa. Toivotaan, että luvat saadaan vielä -22 vuoden aikana.

Lisätietoja annetaan pyydettäessä ja kohteeseen voi tulla tutustumaan sovittaessa


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua