Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Huoneistoremontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

87 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

113

 Remontin toteutus

28.08.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Hei,

Olemme tekemässä Helsingin Katajanokalla koko asunnon kattavaa remonttia (korkeat huoneet). Kyseessä arvoasunto ja asunnon koko on 87,5 neliötä. Olemme tehneet asunnossa jo lähes kokonaan purkutyön. Purkua on jäljellä muutama juttu eli yksi eteisen kattopalkki tulee poistaa sekä kylpyhuoneen kalusteet tulee purkaa.

Remonttifirman tulee rakentaa asuntoon muutama seinä keittiön ja pienen makuuhuoneen väliin sekä vaatehuoneeseen (kts. liitteen pohjakuva). Remonttifirman tulee tehdä asunnossa kaikki pinnat (lattia, lattialistat, kattolistat, katon ja seinien maalaus) ja tässä tulee huomioida korkeat huoneet 3,3m. Tämän lisäksi kylpyhuoneen laatoitus (vanhojen päälle) sekä saunan rakentaminen kokonaisuudessaan kylpyhuoneen perälle (pieni sauna). Tämän lisäksi 4 vanhan oven kunnostus, pääasiassa niiden hionta ja maalaus sekä asentaminen paikoilleen ovikarmeineen (ne tulee ostaa).

Remontissa on jo valittu suunnittelija ja hänen kauttaan asuntoon on tulossa keittiö + keittiön asennus, kylpyhuoneen kalusteet + niiden asennus yms. muiden kiinteiden kalusteiden asennus (kaapistot). Myös materiaalit kuten suuri kalanruotoparketti tulee häneltä, mutta sen asennus remonttifirmalta.

Lopputuloksen tulee olla laadukas! Tilanne on se, että meidän remontin pitäisi alkaa mahdollisimman pian ja haluaisimme sen valmistuvan jo marraskuun alkupuolella.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua