Huoneiston pintaremontti, alaslasketun katon purku ja komeroiden purkutyö

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Pinta-ala 25 m2
Rakennuksen ikä 130
Remontti toteutettiin 28.08.2021
Kategoria Huoneistoremontti Purkutyöt
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Iso-Roobertinkadulla sijaitsevan kaksion kahden huoneen pintaremontti, joka koostuu pääpiirteittäin kolmesta osa-alueesta:

1. Madalletun katon purku:
Noin 10m2 huoneessa (työhuone) on arviolta 70-luvulla rakennettu madallettu katto, jonka päälle on asennettu 90-luvulla puupanelointi. Se pitäisi purkaa, ja samalla tietenkin kunnostaa huoneen oikea katto siistiin kuntoon.
Kattopinta kokonaan uusiksi, plus tietenkin madallutuksen yläpuolella olevat seinät kuntoon. Ilmanvaihtoputken kotelointi.

2. Komeroiden purkutyö:
Työhuoneessa on kaksi entisiin oviaukkoihin rakennettua komeroa. Ne ovat nykyisessä muodossaan ahtaat ja epäkäytännölliset. Ajatuksena olisi purkaa kevyesti rakennetut levyt näiden nykyisten kaapinovien ympäriltä, jotta nämä komerot avautuisivat koko syvennyksen kokoisiksi. Seinät eivät ole kantavat.

3. Seinien ylitasoitustyö, uudet lattialistat sekä sähköt:
Madalletun katon huoneessa täytyy seinille laittaa paksusti tasoitetta peittämään alaosassa oleva lasikuitutapetti ja yhtenäistämään pinta madalletun katon yläpuolella olevan paljaamman seinän kanssa. Lisäksi asunnossa on toinen noin 15m2 huone (olohuone), jonka lasikuitutapettipinnat haluaisin myös saada piiloon. Samalla pystynee käsittääkseni myös saamaan piiloon oheisen kuvan mukaiset pintavedot, joita löytyy molemmista huoneista.
Molempien huoneiden huonekorkeus on noin 3,5m.

Olohuoneessa on vedetty sähköjohdot lattialistojen päälle pintavetoina. Toiveena olisi siis korvata koko tämä sotku uusilla lattialistoilla, joiden alle tämä kaikki jäisi piiloon, ja asentaa pari uutta pistoketta samalla ehkä korvaten kaikki vanhat uusilla. Lisäksi työhuoneessa on sähkövetoja (pistokkeesta suoraan kattolamppuun), joita tarvinnee tehdä uusiksi.


Huoneiston keittiö ja kylpyhuonetilat toimivat nykyisellään, eikä näihin ole tarvetta remonttitöille. Huoneiston lattia hiotaan erillisenä toimeksiantona, eikä lattiaa ole myöskään täten tarvetta korjata.

Maalaus:
- Koti
- Seinät
-Katot
- Kuivat sisäseinät


Sähkötyöt
- Kohteesta ei ole olemassa sähkösuunnitelmaa
- Pintoja ei tarvitse purkaa tai niitä on jo valmiiksi purettu
- Valaisinpaikkoja ei tarvitse siirtää
- Valaisimien asennustyö ei kuulu urakkaan
- Pääkeskusta ei tarvitse vaihtaa
- Uusia tai vaihdettavia pistorasioita on yhteensä 6


Miten Urakkamaailma toimii


Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa