Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

H4b7, rivitaloasunnon aputilaremontin vesijohtotöiden täydennys ja painekokeet

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

40 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

1960

 Remontin toteutus

10.12.2022

 Siivous

-

 Kategoria

Kuvaus

Käynnissä olevan remontin LVI-asennusten roikkuvia asennus- ja painekoetehtäviä ennen vesikalusteiden asennusta ja lopputarkastusta. Kysessä on asunnon kellariin remontoidut aputilat.

Alustavasti selkeää 10 työkohtaa.
Mainittu alustavasti, mitkä tarvikkeet tarvitaan. Neuvotellaan ja tarkennetaan, jos jotakin pitää muuttaa. Tarjoa tuntityönä, mutta työmääräarvio ja realistinen ehdotus suoritusajankohdaksi vaaditaan. Työlle sovitaan myös kattohinta, jota ei voi ylittää. Tarvikkeille voit varmasti antaa järkevät hinnat etukäteen sopivalla tarkkuudella. Puhut suomea. Sinulla on tarvittavat vakuutukset ja ammattipätevyys, ja näytät asiakirjat. Osaat lukea piirustuksia.

1 -pyykinpesukoneen tuloveden hanakulman tulppaus painekoetta varten (nippaa tms. ei ole hankittuna)

2 -kuraeteisen suihkusekoittajan hanakulmarasioiden asennus rankaseinään (kulmia ei ole hankittu);
+ katosta alas tulevien suojaputkien ja pexien liittäminen niihin hanakulmiin;
+ kulmien tulppaus painekoetta varten (nippaa tms. ei ole hankittuna)

3 -kalustesulkujen (ei hankittu) asennus kylpyhuoneen pesualtaan tulovesien pex-putkiin (allasta ja hanaa ei vielä ole, kalusteet eivät kuulu työhön)

4 -kylpyhuoneen suihkun hanakulmien (on asennettu) ja seinä-wc:n tuloveden (on asennettu) tulppaus painekoetta varten (wc-istuinta ei vielä ole, mutta seinäteline on asennettu ja vedet sinne kytketty)

5 -rättipatterin puristushanakulmaliittimien asennus kiviseinään (ei hankittu)

6 -rättipatterin yläpuolella katosta alas tulevien komposiittiputkien (päissä ei kierteitä nyt) jatkaminen puristusliittimin, ja niiden liittäminen puristusliitinseinäkulmiin (ei hankittu)
+ vaatii komposiittiputkityökalut ja -osaamisen;

7 -rättipatterin epäkeskoliittimien (on hankittuina) asennus seinäkulmiin (ei hankittu) ja tulppaaminen (nippaa tms. ei ole hankittuna);

8 - rättipatterille tulevan linjan tiiveys/painekoe niin, että patterille saadaan asennusvalmius
+ tiedoksi: kuraeteisen rättipatterin kierto on kytketty lattialämmitykseen (piirissä kierto päällä), ja patterin linjassa on omat sulut katossa (sulut ovat tietysti nyt kiinni);
+ työn hyväksyttäminen paikan päälle pyydettävällä vastaavalla LVI-työnjohtajalla; töiden tuloksena rättipatteriille pitäisi olla saatu asennusvalmius.

9 -pyykinpesukoneen seinäliitinhanan (ei hankittu) asennus seinäkulmaan (kulma on asennettu);
+ tarvitaan mahdollisimman vähän seinästä ulkoneva malli, jossa hanan kääntönuppi osoittaa seinän suuntaisesti ylöspäin tai sivulle, ei seinästä ulospäin

10 -käyttövesijohtojen painekokeen tekeminen, kun kaikki tarvittavat kalustesulut ja hanakulmat asennettuina ja suljettuina/tulpattuina)
+ työn hyväksyttäminen paikan päälle pyydettävällä vastaavalla LVI-työnjohtajalla; töiden tuloksena vesikalusteille pitäisi olla saatu asennusvalmius.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua