Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Erillistalon laajennus

 

 Rakennuksen tyyppi

Erillistalo

 Pinta-ala

20 m2

 Sijainti

Vantaa

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

09.03.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Eli pienessä taloyhtiössä sijaitseva erillistalo 80m2, jonka laajentamiseen poikkeuslupa saatu. Kaavailemme eteisen kohtalosta riippuen laajennusta n. 20m2 etupihan suuntaan, nykyisen terassin tilalle. Käytännössä koko etuseinä siirtyisi pihaan päin. Päätöstä eteisestä ei ole tehty, Mikäli myös se laajenisi vastaavasti pihaan päin, se tietäisi ulko- ja varaston oven + ilmalämpöpumpun siirron myös, Eteinen voidaan myös jättää koskematta. Päätökseen vaikuttaa hinta ja se miten työläs eteinen on kokonaiskuvassa.
Liitteenä valokuva ulkoa (siinä näkyvän etuterassin tilalle siis kaavailtu laajennus). Liitteenä myös naapuri-insinöörin piirtämä havainnekuva tulevasta pohjasta (olohuone laajenee terassille, yksi pieni makuuhuone lisää kahden nykyisen viereen, ikkunan puhkaisu sivulle pohjoiseen. Kuvassa laajennuksen koko +18m2 ja eteinen siinä koskematta).
Mukana alkuperäinen pohjapiirustus ja katon korkoleikkaus.

Tarvitsisin alustavan edes karkean hinta-arvion urakasta ja tietoa miten edetä asian suhteen. Voin ottaa yhteyttä alkuperäiseen suunnittelijaan saadaksemme viralliset piirustukset laajennusosasta.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua