Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Betonisten sisäkattojen hionta ja maalaus

Hinta 1730,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

29 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1941

 Remontin toteutus

12.12.2022

 Siivous

-

 Kategoria

Sisämaalaus

Kuvaus


Maalaus:
- Talo
- Katot

Asunto on kerrostaloasunto joka sijaitsee ns. toisessa kerroksessa, mutta asuntoon johtaa ulko-ovelta vain yksi suora ja lyhyt portaikko.

Kyseessä on betonisten sisäkattojen hionta ja uudelleen maalaus. Maalattavien kohteiden kattojen pinta-alat ovat seuraavat: Olohuone 15,8 m2, keittiö 7,6 m2, eteinen 3,2 m2 ja kylpyhuone 2,3 m2. Maalattavat kattopinta-alat ovat yhteensä 29 m2.

Huonekorkeus on 2,7 m.

Kuten valokuvista näkyy niin vanha maali on lohkeillut etenkin olohuoneen katosta ranskalaisen parvekkeen oven yläpuolelta. Myös kylpyhuoneen yläosassa, suihkun kohdalla on maali lohkeillut. Kylpyhuoneen osalta lähtökohtana olisi hioa ja maalata myös kylpyhuoneen seinien yläosa (laatoituksen yläpuolella oleva osuus).

Lähtökohtana olisi, että maalit ja muut tarvittavat tarvikkeet tulevat urakoitsijalta. Katot ja kylpyhuoneen yläosa maalattaisi valkoisella maalilla.

Asunto on tällä hetkellä tyhjänä, joten hionta ja maalaus voidaan toteuttaa vapaasti. Toiveena olisikin, että työ voitaisi toteuttaa mahdollisimman pian. Voimme hoitaa sovitusti lattioiden yms. suojauksen sekä myös maalaustöiden jälkeisen loppusiivouksen.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua