Betonilaatan ja seinän rajakohdan tiivistys, lattian läpivientien läpikäyminen ja tiivistys, katon höyrysulun läpivientien tarkastus ja tiivistys

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Pinta-ala 92 m2
Kategoria Huoneistoremontti
Materiaalit Ei
Siivous Ei

92 m2, 1-tasoinen omakotitalo, perustuksena maanvarainen betonilaatta. Betonilaatan ja seinän rajakohdan tiivistäminen Ardex 8+9 vedeneristysaineilla (betonilaatan liiallinen kuivuminen joka tällä hetkellä toimii korvausilmareittinä päästäen asuntoon epäpuhdasta ilmaa rakennuksen alta). Lattialäpivientien läpikäyminen ja tarvittaessa tiivistys. Työhön kuuluu lattiamateriaalien (laminaatti, keittiössä laatta) purkaminen ja uuden laminaatin asentaminen (tarjouspyyntöön ei kuulu laminaattia). Lisäksi keittiön ala-kaapistot joudutaan purkamaan. Pesuhuoneeseen eristystä ei tarvitse tehdä.

Katon höyrysulkumuovin läpivientien läpikäyminen ja tarvittaessa eristäminen (vintillä villalevy jonka päällä puhallusvilla). Eristeiden poistaminen, läpivientien tarkistus ja teippaaminen. Lisäksi ilmastointiputkien osittainen eristäminen (eristys todettu tarkastuksessa osittain puutteelliseksi). Uusien eristeiden asentaminen.


Miten Urakkamaailma toimii


Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa