Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Betonilaatan ja seinän rajakohdan tiivistys, lattian läpivientien läpikäyminen ja tiivistys, katon höyrysulun läpivientien tarkastus ja tiivistys

 

 Rakennuksen tyyppi

-

 Pinta-ala

92 m2

 Sijainti

Vantaa

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

30.11.-0001

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

92 m2, 1-tasoinen omakotitalo, perustuksena maanvarainen betonilaatta. Betonilaatan ja seinän rajakohdan tiivistäminen Ardex 8+9 vedeneristysaineilla (betonilaatan liiallinen kuivuminen joka tällä hetkellä toimii korvausilmareittinä päästäen asuntoon epäpuhdasta ilmaa rakennuksen alta). Lattialäpivientien läpikäyminen ja tarvittaessa tiivistys. Työhön kuuluu lattiamateriaalien (laminaatti, keittiössä laatta) purkaminen ja uuden laminaatin asentaminen (tarjouspyyntöön ei kuulu laminaattia). Lisäksi keittiön ala-kaapistot joudutaan purkamaan. Pesuhuoneeseen eristystä ei tarvitse tehdä.

Katon höyrysulkumuovin läpivientien läpikäyminen ja tarvittaessa eristäminen (vintillä villalevy jonka päällä puhallusvilla). Eristeiden poistaminen, läpivientien tarkistus ja teippaaminen. Lisäksi ilmastointiputkien osittainen eristäminen (eristys todettu tarkastuksessa osittain puutteelliseksi). Uusien eristeiden asentaminen.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua