Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Avaimet käteen ratkaisu kolmessa laatoitukseen liittyvässä työtehtävässä: vessan osittainen vesieristys ja laatoitus, tuulikaapin lattian kopojen laattojen uusiminen, kylpyhuoneen laatan uusiminen

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

28.06.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Avaimet käteen ratkaisu kolmessa laatoitukseen liittyvässä työtehtävässä: vessan osittainen vesieristys ja laatoitus, tuulikaapin lattian kopojen laattojen uusiminen, kylpyhuoneen laatan uusiminen. Urakkatarjouksen tulee sisältää kaikki kustannukset ja kustannuksia ei tule ylittää.

Vessan osittainen vesieristys ja laatoitus

Vessan kipsilevykotelointi ei kestä vettä. Kotelointi tulee uusia asianmukaisin materiaalein, alaosa vesieristää ja kotelointi laatoittaa samanlaisilla laatoilla kuin seinissä. Kotelointi koostuu isommasta alaosasta ja kapeammasta yläosasta (mitat alla). Luotettavaa ja laadukasta tekijää haetaan avaimet käteen periaatteella, eli tarjouksen tulee sisältää kaikki kustannukset: kuten esimerkiksi materiaalinhankinta ja nousto-, työ- ja matkakustannukset, sekä työnjohto että valvonta. Lisäksi työlle tulee antaa vähintään kahden vuoden takuu kirjallisesti yrityksen nimellä.
Mitat: 83cm x 73cm x 33cm ja 160cm x 16,5cm x 11,5cm
Laatta: Sera Spectra White Matt 30x60
Sauma: Mira supercolor 100

Tuulikaapin lattian kopojen laattojen uusiminen

Osa tuulikaapin laatoista on kopoja (ainakin lähellä ovea oleva laatat) ja laattojen saumaus irtoilee. Tehtävänä on poistaa kopot laatat (noin 10 kpl) ehjänä ja laatoittaa uudestaan. Työ vaatii listojen pois ottamisen ja uudelleen asentamisen. Luotettavaa ja laadukasta tekijää haetaan avaimet käteen periaatteella, eli tarjouksen tulee sisältää kaikki kustannukset: kuten esimerkiksi materiaalinhankinta ja nousto-, työ- ja matkakustannukset, sekä työnjohto että valvonta. Lisäksi työlle tulee antaa vähintään kahden vuoden takuu kirjallisesti yrityksen nimellä.
Koko tuulikaapin koko (kaikki laatat eivät ole kopoja): 176cm x 123cm

Kylpyhuoneen laatan uusiminen

Kylpyhuoneen laatta lohjennut leikkauspinnasta huonon asennuksen takia. Laattaan on jäänyt jännite asennuksessa mikä on halkaissut laatan. Tehtävä on uusia laatta ja huolehtia, että vesieriste säilyy rikkoutumattomana. Luotettavaa ja laadukasta tekijää haetaan avaimet käteen periaatteella, eli tarjouksen tulee sisältää kaikki kustannukset: kuten esimerkiksi materiaalinhankinta ja nousto-, työ- ja matkakustannukset, sekä työnjohto että valvonta. Lisäksi työlle tulee antaa vähintään kahden vuoden takuu kirjallisesti yrityksen nimellä.

Laatan mitat: 20cm x 12cm
Laatta: Sera Spectra White Matt 30x60
Sauma: Mira supercolor 100


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua