Autotallien liiketunnistinten vaihto

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Erillistalo
Rakennuksen ikä 18
Remontti toteutettiin 16.08.2019
Kategoria Sähkötyöt
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Sähkötyöt
- Kohteesta ei ole olemassa sähkösuunnitelmaa, tietääkseni tähän sitä ei tarvita(?).
- Pintoja ei tarvitse purkaa tai niitä on jo valmiiksi purettu, HUOM: toiveena on että nykyisten liiketunnistinten johtoja voidaan hyödyntää, jolloin rakenteita ei tarvitsisi purkaa, tämä voi edellyttää jonkin verran varovaisuutta jotta ei vahingoiteta (jouduta lyhentämään) nykyistä johtoa.
- Valaisinpaikkoja ei tarvitse siirtää, vain liiketunnistimet vaihdetaan ja samaan kohtaan.
- Valaisimien asennustyö ei kuulu urakkaan
- Pääkeskusta ei tarvitse vaihtaa
- Jokainen liiketunnistin on kytketty huoneistojen omaan sähköön, joten kyseessä 4 eri sähköjärjestelmää.

Työn tarkempi toive:
- Ehdottomomasti ulkotiloihin sopiva kohdistettavissa ja valon sekä herkkyyden kannalta säädettävä valkoinen LAADUKAS säänkestävä liiketunnistin. Alue joka liiketunnistin on tunnistettava on noin 12-15 metriä, tärkeä että tunnistaa näin pitkälle. Toivomme että urakoitsija ehdottaa sopivaa laitetta.
- Työ lyhyesti, vanhojen liiketunnistinen purku (4 kpl) ja uusien liiketunnistinten asentaminen (4 kpl) ja toiminnan varmistaminen ja asennusasiakirjan toimittaminen jotka täyttävät viranomaisen vaatimukset jos se joudutaan joskus esittämään.
- Asentajalla ja yhtiöllä pitää tietenkin olla tarvittavat luvat ja toimittaa mitä tahansa muuta asiakirjaa mitä työhön liittyen yleensä tarvitaan.
- Toivomme kiinteää hintaa. Jos hintaan on erityisiä vaikuttavia tekijöitä niin ne saa toki eritellä, esim eri liiketunnistinten hinta.
- Mainitsettehan myös lisätyön tuntihinta, mikäli nyt sattumalta joutuisi vaihtamaan kaapelia ja purkamaan rakenteita tms.
- Aikataulumme on joustava, mutta toivomme sen tapahtuvan kesän aikana. Asennus vaatii myös osakkaiden avaimia tai läsnäoloa, niin ajasta pitää kuitenkin sopia.

Lisää kuvia kohteesta voimme tarvittaessa lähettää. Katso oheinen kuva nykyisten tunnistinten paikoista, kyseessä siis kahden identtisen autotallirakennuksen tunnistimet, kaksi liiketunnistinta per kokonaisuus.


Miten Urakkamaailma toimii


Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa