Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Asunnon seinien maalaaminen

Hinta 1788,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

50 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1972

 Remontin toteutus

27.08.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Seinän maalaus

Kuvaus

Maalautan asuntoni olohuoneen, yhden makuuhuoneen, keittiön ja eteiskäytävän seinät valkoisiksi. Asunnossa on toinenkin makuuhuone, joka on jo valkoinen, ja toivon urakoitsijan auttavan mahdollisimman samankaltaisen maalin löytämisessä ja sopivan maalimäärän hankkimisessa. Lisäksi keittiöstä irrotetaan kahdelta seinältä pieni pala tiilikuvioitua (muovista?) tapettia ja maalataan myös nämä seinät. Muutama edellisen asukkaan jäljiltä oleva hyllyn kiinnitysreikä on paikattava. Tähän tarpeeseen minulla on jo pikasiloitetta (Tikkurila Presto), joten ethän sisällytä tätä materiaalikuluihin. Olohuoneesta irrotetaan pieni seinäkaapisto niin, että sen voi myydä eteenpäin.

Näet maalattavat seinät liitteiden kuvista. Maalaus koskee kaikkia kuvissa näkyviä ei-valkoisia seiniä.

Toivon remontin ajoittuvan viimeistään 15.8.2023 alkavalle viikolle, mutta on mahdollista, että asunto on remontoitavissa jo 7.8.2023 alkavalla viikolla. Asunnon vapautuminen selviää lähempänä. Kerrothan aikatauluistasi ja siitä, kuinka nopeasti saat urakan hoidettua. Toivon, että ennen urakan alkamista tapaamme kohteessa ja käymme vielä remontin yksityiskohdat läpi. Asunnossa ei asuta remontin aikana, eikä siellä ole huonekaluja.

Urakoitsijan on oltava ehdottoman luotettava ja aikataulussa pysyvä. Suosittelijat katsotaan eduksi. Toivon saavani tarjouksia mahdollisimman pian.

Maalaus:
- Koti
- Seinät
- Kuivat sisäseinät


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua