Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Asunnon remontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

250 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

01.02.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Remontti:
Tämä hintatarjouspyyntö on suuntaa-antava, koska moni ostettavan asunnon tarpeita on vielä auki, siksi hyväksymme myös hintahaarukat, tuntihinnat ym. ja tarkennamme tarpeitamme valitun remontoijan kanssa kun lopullinen remontin tarve selviää.
Kaikki isot materiaali tilaukset ja valinnat teemme me (lattiat, kaakelit, keittiön ja kylpyhuonen kalusteet, vaatekaapit ym.), mutta remontoijan pitää laskea tarjoukseensa mukaan muovit, laastit ja muut kiinnitysvälineet. Lisäksi ilmoittaa ns. hakupalkkio sille jos remontoija hakee valituttuja laattoja, maaleja ja lattiapintoja eri paikoista.
Remontit tarpeet:
vanhan lattian poisto, jätteet pois kuljetus ja uuden laminaatin asennus sekä listoitus. Lattiapinta-ala 220 neliötä ja lattia osittain muovimattoa eli laminaatin voi asentaa osittain myös päälle.
Sisäkaton maalaus valkeaksi 250 neliöö
Vanhan kettiön purku ja jätteiden hävitys sekä uuden keittiön asennus (keittiön koko 16 neliötä ja kettiössä ylä- ja alakaapit kummallakin pitkällä sivulla eli 8m sivulla)
pikkuvessan (2 neliötä) purku, vesieristeiden uusiminen ja uusien kaakeleiden ja kalusteiden (sis. vessan pönttö) asennus
yläkerran suihkutilan (8 neliötä) purku, vesieristeiden uusiminen ja uusien kaakeleiden ja kalusteiden (sis. vessan pönttö) asennus
Vanhojen vaatekaapistojen purku ja jätteiden pois kuljetus sekä uusien asennus. Purettavia kaapistoja 4kpl ja jokaisen kaapiston leveys 2m.
Kirjaston seinän purku ja uudelleen rakennus 1,5m päähän – seinä ei ole kantava
Kaikkien seinäpintojen valkeaksi maalaaminen – lattiapinta 250 neliötä – seinäpinta ei tarkasti tiedossa, mutta arvio tästä


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua