Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Asunnon pinta- ja keittiöremontti

Hinta 7480,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

72 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1953

 Remontin toteutus

06.06.2018

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti
Keittiöremontti

Kuvaus

Ensimmäisen kerroksen 72m2 kolmion remontti nopealla aikataululla; priorisoimme tarjouksia, joissa työ voidaan toteuttaa pääasiassa kesäkuun aikana.

Keittiö: Pienen 8m2 keittiön lattiaparketin purkaminen ja vaihtaminen keraamiseen laattapinnoitteeseen. Keittiön tason ja välilaattojen purku. Uusitaan kokopitkä yhtenäinen työtaso ja uudet laatat. Keittiön kiinteä komero puretaan siten, että uuni ja mikro asennetaan komeroon. Uuden liesitason asennus ja sen alle uusi laatikosto. Astianpesukone asennetaan (liitäntä olemassa). Ikkunanpuitteet ja ikkunapenkki maalataan. Seinät ja katto tasoitetaan ja maalataan. Patterin maalaus, listojen uusiminen.

Eteinen: Seinien ja katon tasoitus ja maalaus. Vanhan kiinteän kaapin kunnostus. Eteisen ja keittiön välisen oviaukon laajentaminen kattoon asti. Patterien maalaus, listojen uusiminen.

Olohuone: vanhojen tapettien poisto. Seinien ja katon tasoitus ja maalaus. Vanhan ikkunapenkin hionta ja lakkaus. Ikkunanpuitteiden maalaus. Patterit maalaus, listat. Olohuoneen ja makuuhuoneen välisen liukuoven purkaminen.

Isompi makuuhuone: Seinien ja katon tasoitus ja maalaus. Vanhan ikkunapenkin hionta ja lakkaus. Ikkunanpuitteiden maalaus. Patterit maalaus, listat. Vanhan vaatekaapin kunnostus ulkoa ja sisältä.

Parvekkeet: maalaus sisäpuolelta.

Käytävä: Seinät, katto: tasoitus ja maalaus. Lattian maalaus. Listat.

Pienempi makuuhuone: Seinien ja katon tasoitus ja maalaus. Ikkunanpuitteiden, ikkunapenkin maalaus. Patterit maalaus, listat. Kiintokomero puretaan ja seinäosuus komeron ja huoneen väliltä. Asennetaan uusi kaappi: liukuovet ja sisävarustus. Lattia maalataan.

Kylpyhuone: Vanhan suihkuseinän purkaminen ja uuden asentaminen, vanhan altaan ja yläkaapin purkaminen, uuden altaan, hanan, alakaapin ja yläkaapin asennus.

Sähköt: pistorasioiden ja katkaisijoiden uusiminen.

Hoidamme itse materiaalien tilaukset.





Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua