Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Asuinhuoneiston pinta-, lattia- ja keittiöremontti

Hinta 16360,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

70 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1956

 Remontin toteutus

01.11.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneiston täysremontti
Keittiön täysremontti

Kuvaus

Oh, 2 mh & eteinen: Mahdollisten rullaverhojen, seinähyllyjen jne poisto. Seinien tasoitus ja maalaus, kattojen ja pattereiden maalaus, ovien (5 kpl) maalaus ja kahvojen vaihto, ovilistojen vaihto. Laminaatin purku ja (uivan) parketin sekä uusien listojen ja kynnyksien asennus. Yhdessä makuuhuoneessa on sisäänrakennetut kaapit, joihin myöhemmin asennettu liukuovet. Kaappisyvennys tyhjennetään kokonaan, liukuovien päällä oleva seinäpätkä puretaan, purun jäljet seinissä ja katossa tasoitetaan ja maalauksen jälkeen syvennykseen asennetaan uudet kaapit. Eteisestä keittiöön ja olohuoneeseen johtavat kaarenmuotoiset oviaukot korjataan suoriksi ja seinät sekä katot tasoitetaan tämän jäljiltä. Keittiön oviaukko jää palkin alle ja molemmat toteutetaan niin että valonkatkaisijoita tms ei tarvitse siirtää.

Keittiö: Vanha keittiö kaappeineen, koneineen, välitilan laatoituksineen ja lattioineen (laattalaminaatti) puretaan kokonaan. Seinien, patterin ja katon tasoitus siltä osin kun tarpeellista ja maalaus. Parketin ja listojen asennus. Uuden (Ikea?) keittiön asennus, sis koneet, veden ja sähköt. Vesipisteen, viemärin ja hellan/uunin sijaintia ei muuteta. Nykyinen keittiö koneineen on uusittu 2008-2013. Asbestikartoituksista ei tietoa.

Vaatehuone: Vaatehuoneessa on ilmeisesti alkuperäiset tai vastaavat hyllyt ja tangot, mitkä puretaan. Tasoitetaan ja maalataan seinät ja katto sekä asennetaan parketti ja listat. Uuden säilytysjärjestelmän asennus (esim Elfa tai Ikean vaatekaappirunkoja).

Yleistä: Asuntoon pääsemme viimeistään 1.11 (mahdollisesti jo pe 20.10), jolloin remontin voi aloittaa, ja toiveena että asunto olisi muuttovalmis marraskuun loppuun mennessä. Hankin itse parketin, listat ja kynnykset, keittiön kaapit ja koneet sekä makuuhuoneen ja vaatehuoneen kaapit.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua