Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

80-luvun talon peruskorjaus

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

150 m2

 Sijainti

Kirkkonummi

 Rakennuksen ikä

30

 Remontin toteutus

13.12.2019

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Alapohjan toimenpidesuositukset:

- Suositellaan kulkuaukon rakentamista tilaan, puhdistamaan rakennusjäte maanpinnasta ja asentamaan maan pintaan 300mm kapillaarisorakerros. Kuitenkaan välitöntä korjaustarvetta ei havaittu.

Kellarikerroksen toimenpidesuositukset:

- Perusmuurien sisäpuolisten puurakenteiden purku, harkkoperusmuurin ja maanvaraisen betonilaatan rajakohtien tiivistys ja rakenteiden muuttaminen kosteusteknisesti toimiviksi (esim. sisäkuorimuuraus, tasoitettu ja maalattua harkkopinta tai alumiinipintainen uretaanilevy harkkomuuria vasten).

Yläpohjan ja vesikaton havainnot ja toimenpidesuositukset

- Suositellaan tiivistämään IV-tilan kulkuovi epäpuhtauksien sisäilmaan siirtymisen estämiseksi. Vaurioituneet sisäverhouslevyjen reunat voidaan korjata yläpohjan kautta ja samalla voidaan tiivistää ivkone-tilan sisäkaton läpivientejä ja uusia hormin ympäristön lämmöneristeitä.

- Suositellaan tiivistämään yläpohjan läpivientejä, erityisesti yläkerran sisäkaton valaisinkotelot yläpohjan mineraalivillakuitujen siirtymisen estämiseksi. Asuintilat eivät ole merkittävästi alipaineisia ulkoilmaan nähden, joten ei ole syytä epäillä yläpohjan epätiiveyksistä aiheutuvan merkittävää haittaa sisäilma laadulle. Kuitenkin epätiiveyksien tiivistäminen sisäpuolelta esim. liimamassalla on kevyt toimenpide, joka suositellaan tekemään ilmalaadun parantamiseksi.

Vaihtoehto:

- Vesikatteen kokonaan vaihtaminen.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua