Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

50-luvun kerrostalon kaksion (39,5 m2) betonikaton, sekä lasikuitutapetti-seinien, päälle/uudelleen-maalaus

Hinta 1970,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

39 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

60

 Remontin toteutus

29.05.2017

 Siivous

-

 Kategoria

Sisämaalaus
Sisäseinän tasoitus

Kuvaus

Huom. Vaikka rakennus on "vanha", niin huoneiston seinät ja katot ovat arvioini mukaan rempattu noin 10 vuotta sitten. Työn helpottamiseksi asukkaat, huonekalut ja esillä olevat tavarat "varastoidaan" remontin ajaksi toisaalle. Remontin ajanjakso on sovittavissa, kuitenkin 2017 loppuun mennessä pitäisi olla valmista

Katot:

- Olohuoneen katossa ei ole pakkeloitavaa tai repsottavaa maalia. Keskellä on neliön kokoinen, luonnon valossa kuultava, epäpuhtaus (lienee rasvaa, joka on hangatessa levinnyt). Sähkövalossa sitä ei huomaa. Muilta osin olohuoneen katossa ei ole vikaa, joten osittainenkin katon maalaus tässä tapauksessa ehkä mahdollinen?

- Makuuhuoneen katossa maali repsottaa kahdessa paikassa keskellä, sekä seinustalla max viidestä paikasta (n. 2 - 3 cm kokoisia lastuja, jotka "irvistävät" 1mm). Lisäksi katossa on peitettävänä kaksi isompaa koukku-ruuvinreikää.

Seinät:

Yhteensä seinissä on ennen maalausta pakkeloitavana 25 isompaa (n. 10mm) sekä 25 pienempää (>5mm) naulan/ruuvinreikää, sekä yksi isompi, n. 24 * 6 cm repeämä.

- Makuuhuoneessa seinä-pinta on melko siisti, vain pieniä ruuvin / naulanreikiä.

- Olohuoneessa on yhdellä seinällä (30 cm katonrajasta) lasikuitu-tapetissa 24 * 6 cm:n repeämä, josta näkyy paljas betoni. Ulkoa tuleva valo peilaa juuri tältä seinältä. Tarvittaneen repeämäkohdan hyvä paikkaus, tai tapetti-vuodan vaihto osittain tai kokonaan. Lisäksi samalla seinällä on isompia ruuvinreikiä.

Muuta:

Lisäksi yksi ovenkarmi pitäisi maalata.
Myös WC:n kattolevyn ja seinän välisissä saumoissa pientä "irvistystä". Saumat saanee siistiksi ilman katon (joka on siisti / ok) maalausta. Jos ei saa, niin sitten maalataan.


Kts. kuvat ns. ongelmakohdista.




Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua