50-luvun kerrostalon kaksion (39,5 m2) betonikaton, sekä lasikuitutapetti-seinien, päälle/uudelleen-maalaus

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Pinta-ala 39 m2
Rakennuksen ikä 60
Remontti toteutettiin 29.05.2017
Kategoria Sisämaalaus Tasoitetyöt
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Huom. Vaikka rakennus on "vanha", niin huoneiston seinät ja katot ovat arvioini mukaan rempattu noin 10 vuotta sitten. Työn helpottamiseksi asukkaat, huonekalut ja esillä olevat tavarat "varastoidaan" remontin ajaksi toisaalle. Remontin ajanjakso on sovittavissa, kuitenkin 2017 loppuun mennessä pitäisi olla valmista

Katot:

- Olohuoneen katossa ei ole pakkeloitavaa tai repsottavaa maalia. Keskellä on neliön kokoinen, luonnon valossa kuultava, epäpuhtaus (lienee rasvaa, joka on hangatessa levinnyt). Sähkövalossa sitä ei huomaa. Muilta osin olohuoneen katossa ei ole vikaa, joten osittainenkin katon maalaus tässä tapauksessa ehkä mahdollinen?

- Makuuhuoneen katossa maali repsottaa kahdessa paikassa keskellä, sekä seinustalla max viidestä paikasta (n. 2 - 3 cm kokoisia lastuja, jotka "irvistävät" 1mm). Lisäksi katossa on peitettävänä kaksi isompaa koukku-ruuvinreikää.

Seinät:

Yhteensä seinissä on ennen maalausta pakkeloitavana 25 isompaa (n. 10mm) sekä 25 pienempää (>5mm) naulan/ruuvinreikää, sekä yksi isompi, n. 24 * 6 cm repeämä.

- Makuuhuoneessa seinä-pinta on melko siisti, vain pieniä ruuvin / naulanreikiä.

- Olohuoneessa on yhdellä seinällä (30 cm katonrajasta) lasikuitu-tapetissa 24 * 6 cm:n repeämä, josta näkyy paljas betoni. Ulkoa tuleva valo peilaa juuri tältä seinältä. Tarvittaneen repeämäkohdan hyvä paikkaus, tai tapetti-vuodan vaihto osittain tai kokonaan. Lisäksi samalla seinällä on isompia ruuvinreikiä.

Muuta:

Lisäksi yksi ovenkarmi pitäisi maalata.
Myös WC:n kattolevyn ja seinän välisissä saumoissa pientä "irvistystä". Saumat saanee siistiksi ilman katon (joka on siisti / ok) maalausta. Jos ei saa, niin sitten maalataan.


Kts. kuvat ns. ongelmakohdista.
Miten Urakkamaailma toimii


Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa