Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

3 kylpyhuoneen + saunan täydellinen remontti ja kellarihuoneen remontointi

Hinta 40000,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

31 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

29

 Remontin toteutus

20.04.2016

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Kylpyhuoneremontti kolmeen kylppäriin sisältäen vanhojen kylppärien (pintojen) purkamisen, uusien pintojen ja kalusteiden asennuksen sekä tarvittavat sähkö- ja viemärityöt. Vesieristykset pitää uusia ja pinnat uusitaan laatoilla. Kaikkiin huoneisiin asennetaan led-valaistus kattoon, joka saattaa vaatia nykyisen paneelikaton purkamisen ja uuden rakentamista tilalle. Huonekohtaiset neliömäärät ja erityisetarpeet eritelty alla.
- Yläkerran kylppäri (3,8m2): suihkunurkkauksen molempien seinien purkaminen.
- Alakerran isompi kylppäri (4,2m2): allasyvennyksen täyttäminen samaan tasoon muun huoneen kanssa ja korvaaminen suihkupisteellä, jolloin huoneessa on kaksi suihkua.
- Sauna, alakerran kylppärin yhteydessä (3,8m2): seinäpaneelien, lauteiden ja kiukaan uusiminen sekä myös laattalattian uusiminen.
- Alakerran pikkukylppäri (1,2m2): ei erityistarpeita.

Kellarihuoneessa (n. 18m2), joka sijaitsee kokonaan maan alla, on erkkerikulmauksessa havaittu kosteutta sekä lattiassa että seinien alaosissa (kosteusmittausraportti liitteenä). Rakennussuunnittelijan korjausehdotus on, että betonilattia puretaan erkkerin kohdalta ja hiekkaa poistetaan 30 cm syvyydeltä ja kostuneet pinnat kuivataan siltä osin, kun niitä ei tarvitse kokonaan purkaa. Huoneessa on muualla lattialämmitys mutta erkkerikulmauksessa ei ole koko matkalla (loppuu n. 30cm ennen seinää). Tämän jälkeen erkkeriin laitetaan uusi lämpöeriste ja betonilattia. Samassa yhteydessä koko huoneesta poistetaan nykyinen linoleumilattia, liimakerros hiotaan pois ja vaihdetaan tilalle hengittävämpi laattalattia. Myös erkkerikulmauksen seinän pintamateriaalit pitää vaihtaa paremmin hengittävään materiaaliin.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua