Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

2x kylpyhuone & sauna vedeneristys ja laatoitus

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

12 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1979

 Remontin toteutus

14.11.2023

 Siivous

-

 Kategoria

Vesieristystyöt
Kylpyhuoneen täysremontti
Piikkaus

Kuvaus

Kylpyhuone 1 on 3,7m^2. Kylpyhuone 2 on 5,5m^2 ja sen yhteydessä sauna 3m^2. Isommassa kylpyhuoneessa on vesikiertoinen lattialämmitys. Pienemmässä ei lattialämmitystä, vaan lämpöpatteri seinässä. Käyttövesiputket ovat rakenteiden sisällä. Isommassa kylpyhuoneessa on pyyhekuivain. Molemmissa kylpyhuoneissa on perinteinen wc-istuin.

Kaikki purkutyöt tehdään itse valmiiksi pois lukien lattiakaivojen esille piikkaus vaihtoa varten.

Tarjouspyynnön työ sisältää:
* Muovisen lattiakaivon asennuksen valurautaisen tilalle molemmissa kylpyhuoneissa. Saunassa ei ole lattiakaivoa vaan sieltä vesi ohjataan kaadoilla saunan oven ali kylpyhuoneen lattiakaivoon. Kylpyhuoneissa on myös käsipesualtaat, joissa kiinteä viemäriputki eikä avoin lattiakaivo (eli lattiakaivoja vaihdetaan 1kpl kummassakin kylpyhuoneessa)
* Varmistus että kaadot täyttävät vaadittavat standardit edelleen purun jälkeen. Tarvittaessa tasoitustyötä kaatoja varten
* Vedeneristys ja laattojen asennus molempien kylpyhuoneiden lattiaan sekä seiniin. Saunassa sama lattiaan sekä seinän alareunaan, minkä yläpuolelta alkaa panelointi (panelointi tarjouspyynnön ulkopuolella)

Tarjouspyynnöllä halutaan kiinteähintainen tarjous työn osuudesta sisältäen listatut asiat eriteltyinä mainittuihin kahteen erilliseen tilaan: kylpyhuone 1 ja kylpyhuone 2 sis. sauna. Jos listatuista toimenpiteistä uupuu näkemyksenne mukaan jotain olennaista, on se syytä tuoda tarjouksella esille. Laatat sekä muita asennuksessa tarvittavia materiaaleja hankitaan ennakkoon sovittava määrä.

Remontin ajankohta on joustava ajoittuen loka-marraskuun ajalle. Pienempi kylpyhuone tulee tehdä ensin valmiiksi.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua