Urakkamaailman automaattinen sopimuspohja

Urakkamaailman avulla saat helposti luotua kirjallisen sopimuksen asiakkaasi kanssa. Kirjallinen sopimus on äärimmäisen helppo ja nopea täyttää, sillä suurin osa tiedoista tulee automaattisesti.

Kuinka edetä kun asiakas haluaa tilata remontin sinulta ja haluat tehdä automaattisen sopimuksen?

Sopimus on myös erittäin turvallinen yrityksesi kannalta. Jos remontin suhteen tulee ongelmia, ovat sopimusehdot suosiolliset ja reilut. Sopimuspohja, kuten kaikki muukin toimii myös älypuhelimessasi mobiilisti, kokeile!


remonttisopimuksen teko on helppoa


Toimi näin:
Voit aloittaa sopimuksen teon halutusta urakasta, klikkaamalla "Tee Sopimus" kyseisen tarjouspyynnön sivulta tai etsimällä kyseisen urakan täältä. Klikkaa sovitun remontin kohdalta "Tee sopimus" ja pääset kirjoittamaan sopimusluonnosta asiakkaan kanssa.

Myös asiakas voi aloittaa sopimuksen teon omasta Urakkamaailma-profiilistaan.

Tekemällä sopimuksen olet samalla oikeutettu Urakkamaailman tarjoamaan ilmaiseen lakineuvontaan, jos esimerkiksi työn tilaajan kanssa tulee erimielisyyksiä remontin suhteen.

Urakkamaailman remonttisopimus on tehty yhteistyössä ammattilaisten kanssa ja kaikki Urakkamaailman urakoitsijat ovat sen hyväksyneet.

turvallinen remonttisopimuspohja

Urakkamaailman kirjallinen sopimuspohja:

 • On sinulle ja työn tilaajalle maksuton käyttää
 • Turvallinen. Suurin syy miksi remonttiriitoja tulee on puutteellinen panostus remonttisopimuksiin. Urakkamaailman kirjallisessa sopimuksessa on otettu huomioon lähes kaikki remonttiin liittyvät yleisimmät ongelmat ja paljon muuta:
  • Mitä tapahtuu jos työn tilaaja ei maksa?
  • Mitä jos riitatilanteita syntyy?
  • Mitä jos työn tilaaja vaatii enemmän kuin mistä on sovittu?
  • Nämä ja paljon muuta on osana Urakkamaailman remonttisopimuspohjaa, jotta työsi olisi helppoa.
 • Kirjallinen sopimus on helposti tulostettavissa ja varmuuskopio tehdystä sopimuksesta säilyy Urakkamaailma-profiilissasi
 • Lue lisää remonttisopimuksen ehdoista täältä.

Muista myös, että Urakkamaailman asiakaspalvelu on käytössäsi.

- Ongelmia työn tilaajan kanssa. Me autamme.

- Kysyttävää jostain? Me autamme.

- Voit olla meihin yhteydessä chatin, puhelimen tai sähköpostin välityksellä.


Tekemällä asiakkaasi kanssa sopimuksen Urakkamaailmassa olet samalla oikeutettu Urakkamaailman tarjoamaan ilmaiseen lakineuvontaan, jos esimerkiksi työn tilaajan kanssa tulee erimielisyyksiä remontin suhteen.


Remonttiturvalla turvaat remonttisiTarvitsetko apua?

Usein kysytyt kysymykset