Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Virk Oy

Virk Oy

Tätä urakoitsijaa ei ole tällä hetkellä hyväksytty Urakkamaailmaan.

Tämä voi johtua monesta eri syystä, kuten:

 • Urakkamaailma ei ole ehtinyt tutkia urakoitsijan taustoja,
 • urakoitsijan rekisteritiedot ovat puutteelliset,
 • urakoitsija on saanut huonoja arvosteluja tai
 • toiminut vilpillisesti.

Kilpailuta remonttisi ja löydä luotettava urakoitsija, klikkaa tästä.

Yritys Virk Oy (3105888-9) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2019, ja sillä on 11 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 3.1 tähteä.

Yrityksen kuvaus

Me Virk Oy tarjoamme rakennusten laatua, ainutlaatuisuutta, nopeutta ja rakennuspalve- lujen takaamista. Käytämme kullekin asiakkaalle yksilöllistä lähestymistapaa ja pyrimme täyttämään sen vaatimukset. Pidämme laatua rakentamisprosessin kaikissa vaiheissa. Luotamme kykyihimme sekä siihen, mitä me teemme, koska meillä on runsaasti kokemusta, monia saavutettuja esineitä ja asiakkaidemme iloa tehdystä työstä.

Yrityksen palvelut

Huoneistoremontti, Kylpyhuoneremontti, Märkätila, Sisämaalaus, Ulkomaalaus, Tasoitetyöt, Lattian pintakäsittely, Asennustyöt, Epoksilattia, Laatoitus ja kivetys, Muu pihatyö, Muuraus, Rappaus, Peltikattoremontti, Tiilikattoremontti, Bitumikattoremontti, Huopakattoremontti, Muu kattoremontti, Julkisivutyöt, Siivous- ja huoltotyöt, Uudisrakentaminen, Purkutyöt,

Arvosteluja 11 | Keskiarvo 3.1

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 26.09.2021 21:09
Kaupunki: HELSINKI 1

Täydellistä ammattitaidottomuutta ja aivan katastrofaalinen lopputulos, yritys kadonnut jäljettömiin, tuhansien eurojen korjauskustannukset taloyhtiölle.


| 24.03.2021 08:03
Kaupunki: Helsinki 4

Parketin hiominen ja lakkaus ja olivat hyvää työtä. Teetin myös seinien ja kattojen maalausta sekä tapetointia - maalaus oli todella hyvää työtä, mutta nyt seinällä olevassa tapetissa näkyy monissa paikoissa liisteriä isoina läikkiä, eivät ottaneet tästä vastuuta itselleen.


| 26.01.2021 16:01
Kaupunki: Espoo 1

Tässä kattoremontissa ei pitänyt melkein mikään paikkansa. Hinta nousi kolmanneksella niin onnettomien selitysten myötä, että tuli tunne ettei pojat tiedä mitä puhuu. Parasta vain päästä heistä eroon mahdollisimman pian. Myös työn tarkastukselle ja laskun maksamiselle on annettava aikaa, jota tässä tapauksessa ei annettu. Heistä jäi ammattitaidoton ja epäluotettava jälkimaku!


| 03.01.2021 17:01
Kaupunki: Helsinki 1

Kokemus oli kurja. Lattia pilattiin väärällä koneella ja kokemattomalla henkilöllä. Lisänä pilattiin juuri maalatut seinät. Viesti heiltä tuli nopeasti, että työ nyt tehty (ilman loppukatselmusta) ja samalla tuli lasku, jonka eräpäivä vielä samana päivänä. Seuraavana päivänä urakoitsija jo soittelikin perään ja kysyi miksi laskua ei ole maksettu. Itse piti ilmoittaa, että työ ei vastaa odotuksia ja sitten he kyselivät minulta, että mitä nyt tehdään.


| 10.12.2020 07:12
Kaupunki: Vantaa 5

Erinomainen, ajoissa, edullinen


| 27.11.2020 06:11
Kaupunki: Tuusula 4

Homma sujui ihan ok ja aikataulussakin pysyi.


| 26.11.2020 08:11
Kaupunki: Helsinki 2

Kommunikointi minimaallista ja aina toimeksiantajan puolelta aloitettava, aikataulu meni pahasti pieleen laiterikon takia ja lattiasta ei tullut ollenkaan sellainen kuin oli toivottu. En ole alan ammattilainen, joten en pysty sanomaan kuinka paljon myöhästyminen oli urakoitsijasta johtuvaa (vuokrakoneet kuulemma kaikki varattu), ja kuinka paljon epäonnistunut työnjälki oli lattiamateriaalista johtuvaa (näin selitettiin). Urakoitsija tuli vastaan urakan sovitusta hinnasta edeltä mainituista syistä.


| 21.11.2020 09:11
Kaupunki: Sipoo 5

Kaikki toimi hyvin, ei mitään valittamista tässä yrityksessä. Urakoitsija teki työn aikataulussa ja piti hyvin yhteyttä tapahtumista. Hinta-laatusuhde kohdallaan. Suosittelen lämpimästi!


| 01.11.2020 14:11
Kaupunki: Hyvinkää 1

Tämän yrityksen välinpitämättömyyden ja ammattitaidottomuuden takia omakotitalomme yläpohja kärsi vesivahingon, myöskään lisätyönä pyydetty wc:n poistoilman läpivientiä ei osattu porata kerralla oikeaan kohtaan vaan porasivat ensimmäisen reiän täysin väärään kohtaan. Työntekijät purkivat vanhan kattohuovan pois ja lähtivät päivän päätteeksi työmaalta laittamatta minkäänlaisia sääsuojauksia avatulle katolle, vesisade yllätti ja vesi pääsi satamaan raakaponttilaudoituksen läpi suoraan yläpohjaan kastellen eristeet ja rakenteet. Soitettuani perään työntekijät tulivat suojaamaan 1,5 tunnin kuluttua vesisateen alettua halvimmilla ei rakennuskäyttöön soveltuvilla kevytpeitteillä kattoa, mutta silti seuraavanakin yönä vesisateen aikana vettä vuosi sisään. Itse tilaamani vahinkokartoituksiin erikoistunut yritys kävi tekemässä arvioin ja korjaussuunnitelman tilanteesta ja mittaamassa kosteudet, Virk oy ei suostunut toimimaan kartoituksen tehneen firman ohjeistusten mukaan ja hoitamaan korjauksia asianmukaisesti ja hyvän rakennustavan mukaisesti, vetivät jopa vatuuvahinkovakuutuksen päätöksensä pois. Koko lysti jäi loppujenlopuksi itse maksettavaksi. Ammattitaidotonta ja vastuutonta yritystoimintaa. Asiaa tullaan käsittelemään tulevaisuudessa käräjäoikeudessa.


| 21.08.2020 10:08
Kaupunki: Helsinki 5

Olen tyytyväinen sekä remontin kulkuun että lopputulokseen. Virk Oy otti proaktiivisesti yhteyttä meihin, kun remontissa ilmeni ongelma tai odottamaton este ja heillä oli myös ratkaisuehdotus valmiina. Olimme koko remontin ajan mökillä ja kävin kaksi kertaa paikan päällä sopimassa yksityiskohdista ja hankkimassa pintamateriaaleja. Sain myös valokuvia työn etenemisestä. Työnjälki oli myös hyvää ja parketit oli asennettu hyvin sekä maalausjälki oli erinomaista. Pölysuojaukset olisi voinut tehdä aavistuksen paremmin mutta toisaalta myös loppusiivous tehtiin huolellisesti ja olin myös itse suojannut kirjahyllyt tms pölyltä. Loppulasku oli sitä mitä sovittiin


| 01.06.2020 14:06 5

Olen erittäin tyytyväinen työn laatuun ja toimivuuteen . Asiallinen, osaava ,ammattitaitoinen ja luotettava yritys . Sopimukset ja aikataulut pitivät paikkansa ja ennen kaikkea minun asumismukavuuteni parantui edullisesti huomattavasti .


huopakaton uusiminen/ korjaus

Vuosi
2020
Kohde
Hyvinkää,Espoo,Vantaa,Sipoo
Tyyppi
Okt ja kerros talot
Budjetti
12490 €

Huopakaton uusiminen / korjaus, niitä ollaan tehty aika paljon mutta kerron nyt yhdestä mikä oli Espoossa, vanha huopa oli auki, eli siis siinä oli kuplia ja haljennut huopaa ja sieltä pääsi vettä sisään ja lopuksi jouduttiin purkamaan vanha huopaa ja asentaa uusi huopaa 2 kerrosta, aluskermi ja pintakermi/pohjahuopaa ja pintahuopaa.

Julkisivun/tiiliseinän rappaus

Vuosi
2020
Kohde
Kerava
Tyyppi
Okt talo
Budjetti
7000 €

Vanha tiilitalon rappaus ja sokkelin maalaus, tuo uusi ja moderni ilme talolle ja nostaa myyntihinta! Projektista on kuvia urakkamaailmassa! Kohde on Keravalla.

Talon purku

Vuosi
2020
Kohde
Okt talo
Tyyppi
Purku ja eoskijen poisvijenti
Budjetti
33350 €

Vanha okt tiilitalon purku ja siivous/roskien poisvijenti. Purku prosessista on kuvia urakkamaailmassa. Kohde on Sipoossa.

Kokonaisvaltainen remonti

Vuosi
2019
Kohde
Sisä remontti
Tyyppi
Korjaus
Budjetti
29600 €

Asunnon kokonaisvaltainen remontti, purkutyöt seinijen rappaus ja tasoitus sekä maalaus Parketin asennus kph remontti purku ja asennus sekä saunan rakentaminen.

Meillä on yli 20v kokemus ja runsaasti referenssejä

Vuosi
2019
Kohde
Melkein kaikki palvelut!
Tyyppi
Saneeraus / korjaus / uudisrakennus / purku
Budjetti
9999 €

Meillä on yli 20v kokemus rakennus alalla ja erittäin paljon referenssejä ja kaikki eivät ole tässä sivustossa. Mutta olemme kokeneet tekijät
Sen takia aloitamme remontti 0€ kyllä koska olemme varma meidän työvoimaan.

Aidan rakentaminen

Vuosi
2019
Kohde
OKT talo
Tyyppi
Uudisrakentaminen
Budjetti
4200 €

Vanha aidan purku ja uusi rakentaminen.

Julkisivun korjaus ja maalaus

Vuosi
2019
Kohde
Rivitalo
Tyyppi
Saneeraus
Budjetti
39600 €

Ulkoverhouksen korjaus ja maalaus. Sekä terassin aidan rakentaminen

Kolmion sisä maalaus ja seinijen tasoitus

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Saneeraus
Budjetti
7500 €

Kolmion osittainen tasoitus ja maalaus, maalari valkoinen. Tilaaja valitsi sävy

Lattian hionta ja valkolakkaus

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Remontti, Korjaus
Budjetti
3200 €

Vanha parkettilattian hioitus ja lakkaus.
Tilaaja valitsi sävy ja ilmoitti.

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

Uudisrakentaminen 10V
Korjaus rakentaminen 2V-5V

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:

Takuu materiaalille riipujen työstä sekä materiaali laadusta jne...
1V-30V

Yrityksen vakuutukset:

Vastuuvakuutus 1M asti.
Toimintavakuutus
Tapaturma vakuutus
Työeläkevakuutus

Tilaajavastuu rekisteri / vastuuGroup rekisteri
Olen luotettava kumppani!


Yrityksellä ei ole tilikausitietoja.

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Virk Oy liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 31058889 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen YTJ
Toimialakuvaus Rakennusliike (päätoimiala) Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen. Sekä korjaus rakentaminen. Kaupparekisteri
Kotipaikka HELSINKI YTJ
Toimitusjohtaja - -
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite c/o Tilitoimisto Pasilan puistotie 2 lh. 2 , 00240 HELSINKI
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 19.12.2019 YTJ
Kaupparekisteri 19.12.2019 PRH
Ennakkoperintärekisteri 17.12.2019 Päättynyt 18.05.2021 YTJ
Työnantajarekisteri 17.12.2019 Päättynyt 30.04.2021 YTJ
ALV-rekisteri 17.12.2019 Päättynyt 30.04.2021 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 17.12.2019 Yritys rekisteröity:
 • Y-tunnus: 3105888-9
 • Viulutie 1A1 , 00420 Helsinki
Urakkamaailmassa vuodesta 2019

Toimialue

Helsinki + 300km, Uusimaa,....

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa