TTM Rakennusliike Oy
Ei aktiivinen
PREMIUM

TTM Rakennusliike Oy

Projektit

Yritys TTM Rakennusliike Oy (2296312-3) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2016, ja sillä on 10 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 3.8 tähteä.Vuonna 2022 TTM Rakennusliike Oy teki liikevaihtoa 830 000 € ja tulosta 22 000 €

Yritystä on kuvailtu asiakkaiden toimesta usein sanoilla asiantunteva, laadukas työnjälki ja osaavat työntekijät. Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Olemme Ttm Rakennusliike Oy
Y-tunnus 2296312-3
Yritykksemme on perustettu 2009
Olemme erikoistuneet monipuolisiin rakennus ja saneeraustöihin avaimet käteen periaatteella.
Teemme työmme ammattitaidolla ja aikataulutakuulla. Olemme myös sähköurakointiyritys vuodesta 2023 alkaen.

-Kylpyhuoneremontit
-Kylpyhuone/saunaremontit
-Laatoitustyöt
-Saunaosastot
-Taloyhtiöiden saunaosastot ja uima-altaat
-Huoneistoremontit
-Maalaus/pintaremontit
-Lattiatyöt, hionnat lakkaus ja parkettiasennukset
-Keittiöremontit
-LVI työt
-Sähkötyöt
-Asbestikartoitus ja asbestipurkutyöt
-Tekninen suunnittelu
-Projektijohto

Palvelut

 • Huoneistoremontti
 • Kylpyhuoneremontti, Märkätila
 • Pienet asennustyöt
 • Sisämaalaus
 • Ulkomaalaus
 • Tapetointi
 • Tasoitetyöt
 • Lattian pintakäsittely
Palvelemme yksityisasiakkaita, yrityksiä, yhdistyksiä, taloyhtiöitä, isännöitsijöitä kiinteistövälittäjiä.
Meiille laatu ja työn sujuminen ja asiakkaiden tiedottaminen on ehdottoman tärkeää. Teemme urakat sovitusti
aikataulussa ja ammattitaidolla. Annammekin aikataulutakuun urakoille.
Kauttamme myös kaikki materiaalit tarvittaessa kilpailukykyiseen hintaan.

Meillä on myös vastuuvakuutus 500 000€ saakka ja kuulumme luotettava kumppani/tilaajavastuu palveluun.
www.vastuugroup.fi

Voimme tehdä kokonaisurakoita tai töitä laskutustyönä.
Laskutushintamme rakennustöissä on 49€h+alv 24%
Lvis työt sopimuksen mukaan.
Lisää palveluistamme on kotisivuillamme www.ttmrakennus.fi

Kuulumme AAA luottoluokitukseen.

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Asiantunteva
Laadukas työnjälki
Osaavat työntekijät
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(3)
4 tähteä
(4)
3 tähteä
(2)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(1)
3.8 / 5

Takuu

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:
Annamme työllemme takuun 5 vuotta.

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:
Materiaalitoimittajan takuut

Yrityksen vakuutukset:
Vastuuvakuutus 500 000e asti

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 02.11.2009 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 2296312-3
 • c/o Ttm-Rakennusliike Oy Peltorinne 3, 02580
  Siuntio
Toimialueet
Uuusimaa

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Asiantunteva
Laadukas työnjälki
Osaavat työntekijät
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(3)
4 tähteä
(4)
3 tähteä
(2)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(1)
3.8 / 5

Kaikki arvostelut ovat aitoja ja toteutettu Urakkamaailman käyttäjien toimesta. Lue lisää arvosteluohjeistamme.

Korostettu arvio

01730 Vantaa

Pukuhuone-, pesuhuone- ja saunaremontti | 26.01.2017 15:01

Remonttimme meni hyvin TTM Rakennusliikkeen kanssa. Tosi hyvä työn jälki!! Kirvesmies osasi asiansa! Yhteydenpito toimi oikein hyvin. Alkuperäinen aikataulu hieman venyi alkuperäisestä.

TTM Rakennusliike Oy TTM Rakennusliike Oy peltorinne 3, 02580 siuntio 5 Remonttimme meni hyvin TTM Rakennusliikkeen kanssa. Tosi hyvä työn jälki!! Kirvesmies osasi asiansa! Yhteydenpito toimi oikein hyvin. Alkuperäinen aikataulu hieman venyi alkuperäisestä.

Helsinki

Asiantunteva
Suosittelisin myös ystäville
Laadukas työnjälki

Kylpyhuone, wc ja saunaremontti | 01.09.2023 12:09

Meille tuli todella upea kylpyhuone isoilla laatoilla seinille ja lattiaan ja työnjälki oli todella hyvää! Työmaa pysyi siistinä ja työntekijät ammattilaisia tekemisissään. Suosittelen lämpimästi! Hyvät verkostot myös lisätöihin ja olemme tilanneetkin lisätöitä kun löysimme luotettavan tekijän.

TTM Rakennusliike Oy TTM Rakennusliike Oy peltorinne 3, 02580 siuntio 5 Meille tuli todella upea kylpyhuone isoilla laatoilla seinille ja lattiaan ja työnjälki oli todella hyvää! Työmaa pysyi siistinä ja työntekijät ammattilaisia tekemisissään. Suosittelen lämpimästi! Hyvät verkostot myös lisätöihin ja olemme tilanneetkin lisätöitä kun löysimme luotettavan tekijän.

Helsinki

Asiantunteva
Osaavat työntekijät
Laadukas työnjälki

Kylpyhuoneremontti + saunan lattialaattojen vaihto | 31.07.2023 15:07

Laatu erinomaista kylpyhuoneessa, aikataulu ei ihan täysin pitänyt joka vei tähdet 4/5 osastoon.

TTM Rakennusliike Oy TTM Rakennusliike Oy peltorinne 3, 02580 siuntio 4 Laatu erinomaista kylpyhuoneessa, aikataulu ei ihan täysin pitänyt joka vei tähdet 4/5 osastoon.

Helsinki

Rivitalon sisäkatto ja lattiaremontti sekä seinänpurku ja rimotus | 21.11.2020 11:11

Katon levytys ja listoitus sekä yläkerran lattian hionta ja lakkau sekä alakerran laatoitus oli täydellinen. Purkutyön jälkeinen seinien viimeistely maalauskuntoon ei urakoitsijan mielestä kuulunut sopimukseen. Hienosti hoitui myös mittatilausrimoituksen teko tosin puut asennettiin ensimmäisellä kierroksella taipuneina. Välisiivoukset piti tehdä itse. Korjaus rimoihin tehtiin siinä vaiheessa kun loppusiivous oli tehty. Koko asuntoon saatiin kerros hiontapölyä. Urakoitsijalla tuntui menneen hieman usko asiakkaisiin mikä paistoi läpi viestinnässä, ja vaikka tämä remontti meni lopulta ok niin taisi jäädä milemminpuolinen fiilis että yhteistyö jäi tähän keissiin.

TTM Rakennusliike Oy TTM Rakennusliike Oy peltorinne 3, 02580 siuntio 3 Katon levytys ja listoitus sekä yläkerran lattian hionta ja lakkau sekä alakerran laatoitus oli täydellinen. Purkutyön jälkeinen seinien viimeistely maalauskuntoon ei urakoitsijan mielestä kuulunut sopimukseen. Hienosti hoitui myös mittatilausrimoituksen teko tosin puut asennettiin ensimmäisellä kierroksella taipuneina. Välisiivoukset piti tehdä itse. Korjaus rimoihin tehtiin siinä vaiheessa kun loppusiivous oli tehty. Koko asuntoon saatiin kerros hiontapölyä. Urakoitsijalla tuntui menneen hieman usko asiakkaisiin mikä paistoi läpi viestinnässä, ja vaikka tämä remontti meni lopulta ok niin taisi jäädä milemminpuolinen fiilis että yhteistyö jäi tähän keissiin.

Helsinki

Kylpyhuoneremontti | 31.03.2018 11:03

Aikataulutuksessa ja viimeistelyssä reilusti parantamisen varaa. Kommunikaatio ei toiminut, koko ajan sai itse olla kyselemässä ja varmistamassa, mitään ei oikein tehty oma-aloitteisesti. Vuoden verran jaksoin kysellä perään puutteiden korjaamista, sen jälkeen teetätin muualla. Harmi että jäi huono maku suuhun tämän takia, jos työ olisi hoidettu systemaattisemmin niin olisin arvostellut 5/5; osaaminen on varmasti kunnossa. Mutta mitään kuitteja esim. kalusteista en koskaan saanut - hyvä jos nimet kirjalliseen sopimukseen, vääntämisen jälkeen.


TTM Rakennusliike Oy

Hei,Onkohan tämä meidän remontti,kuulostaa omituiselta esim jos myymme kalausteita ,niin laskutamme ne ja asiakas tietää hinnan koska on ne itse valinnut.Sekä emme ole tarjonneet täällä 1,5 vuoteen.Teemme aina kirjallisen sopimuksen,se on meidän etu.
yst.terveisin Kinnunen Sami
TTM Rakennusliike Oy TTM Rakennusliike Oy peltorinne 3, 02580 siuntio 1 Aikataulutuksessa ja viimeistelyssä reilusti parantamisen varaa. Kommunikaatio ei toiminut, koko ajan sai itse olla kyselemässä ja varmistamassa, mitään ei oikein tehty oma-aloitteisesti. Vuoden verran jaksoin kysellä perään puutteiden korjaamista, sen jälkeen teetätin muualla. Harmi että jäi huono maku suuhun tämän takia, jos työ olisi hoidettu systemaattisemmin niin olisin arvostellut 5/5; osaaminen on varmasti kunnossa. Mutta mitään kuitteja esim. kalusteista en koskaan saanut - hyvä jos nimet kirjalliseen sopimukseen, vääntämisen jälkeen.

Nurmijärvi

Kylpyhuone- ja saunaremontti | 25.04.2017 11:04

Asiallista työntekoa, työn jälki hyvää niin saunan paneloinnissa kuin pesuhuoneen laatoituksessakin. Työ tehtiin sovitussa aikataulussa. Voin suositella.

TTM Rakennusliike Oy TTM Rakennusliike Oy peltorinne 3, 02580 siuntio 4 Asiallista työntekoa, työn jälki hyvää niin saunan paneloinnissa kuin pesuhuoneen laatoituksessakin. Työ tehtiin sovitussa aikataulussa. Voin suositella.

Lohja

Parketin hionta ja valkolakkaus | 17.03.2017 13:03

Työnjälki erinomaista, aikataulu venyi toki jonkin verran. Alkamisajankohta venähti rikkoutuneen huonon laittteen. Kommunikaatiossa hieman parantamisen varaa. Tilasimme hieman lisätöitä remontin edetessä.


TTM Rakennusliike Oy

Hei.Vastaan tässä kaikille arvostelijoille.Kiitos näistä arvosteluista,olemme olleet sen verran aikaa alalla että emme ota liikaa töitä samalla kertaa eli pyrimme viemään kohteen aikataulussa,hyvällä ammattitaidolla ja olen aika varovainen antamaan epärealistisia aikatauluja.Meille kuitenkin työnjälki on se mikä tuo hyvän mielen.Kiitos vielä kerran.
TTM Rakennusliike Oy TTM Rakennusliike Oy peltorinne 3, 02580 siuntio 3 Työnjälki erinomaista, aikataulu venyi toki jonkin verran. Alkamisajankohta venähti rikkoutuneen huonon laittteen. Kommunikaatiossa hieman parantamisen varaa. Tilasimme hieman lisätöitä remontin edetessä.

Espoo

Paritalon kylpyhuoneen täysremontti.(lattia seinät katto,sähköt viemärit, vesijohdot, lattialämmitys.,) | 28.01.2017 09:01

Ammattitaitoista ja tehokasta työskentelyä. Ei vedätystä eikä hössötystä, suosittelen. T: Visa

TTM Rakennusliike Oy TTM Rakennusliike Oy peltorinne 3, 02580 siuntio 5 Ammattitaitoista ja tehokasta työskentelyä. Ei vedätystä eikä hössötystä, suosittelen. T: Visa

Espoo

Katon ja seinien maalaus 100m2, portaiden maalaus, lattian hionta 58m2 | 23.08.2016 11:08

Katon ja seinien maalaustyön jälki pääosin hyvää. Portaiden maalaus ja lattiaremontti tehtiin erittäin laadukkaasti.

TTM Rakennusliike Oy TTM Rakennusliike Oy peltorinne 3, 02580 siuntio 4 Katon ja seinien maalaustyön jälki pääosin hyvää. Portaiden maalaus ja lattiaremontti tehtiin erittäin laadukkaasti.

Vantaa

Kylppäriremontti | 28.06.2016 16:06

Työn jälki oli hyvää, ei isompaa moitittavaa. Ihan hyvin meni remontti kokonaisuudessaan. Aikataulusta hieman joustettiin.

TTM Rakennusliike Oy TTM Rakennusliike Oy peltorinne 3, 02580 siuntio 4 Työn jälki oli hyvää, ei isompaa moitittavaa. Ihan hyvin meni remontti kokonaisuudessaan. Aikataulusta hieman joustettiin.

Yrityksen TTM Rakennusliike Oy taloustiedot

Yritys TTM Rakennusliike Oy (2296312-3) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2016, ja sillä on 10 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 3.8 tähteä.Vuonna 2022 TTM Rakennusliike Oy teki liikevaihtoa 830 000 € ja tulosta 22 000 €

Yritystä on kuvailtu asiakkaiden toimesta usein sanoilla asiantunteva, laadukas työnjälki ja osaavat työntekijät. Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

12 /2022 12 /2021 12 /2020 12 /2019
Liikevaihto 830 000,00 € 736 000,00 € 787 000,00 € 430 000,00 €
Liiketulos 22 000,00 € 12 000,00 € 99 000,00 € 38 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk 12 kk 12 kk 12 kk
Henkilöstömäärä 4 - - -

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Voit ostaa alla olevia raportteja klikkaamalla.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 22963123 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Rakennetekninen palvelu YTJ
Toimialakuvaus Yhtiön toimiala on rakennuspaveluiden ja rakennustarvikkeiden myynti ja maahantuonti. Työvoiman vuokraus. Yritys voi omistaa ja hallita kiinteää omaisuutta, osakkeita ja arvo-osuuksia. Kaupparekisteri
Kotipaikka Siuntio YTJ
Toimitusjohtaja - -
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite c/o Ttm-Rakennusliike Oy Peltorinne 3 , 02580 SIUNTIO
Käyntiosoite c/o Ttm-Rakennusliike Oy Peltorinne 3 , 02580 SIUNTIO

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 13.11.2009 YTJ
Kaupparekisteri 11.11.2009 PRH
Ennakkoperintärekisteri 02.11.2009 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 08.11.2023 Alma Talent
Työnantajarekisteri 01.11.2009 YTJ
ALV-rekisteri 26.10.2009 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Projektit

Vastuullisuus

Yritys ei ole vielä ladannut vastuullisuusraportteja tai eritellyt materiaali- ja ajoneuvotietojaan. Voit halutessasi tiedustella tietoja suoraan yritykseltä.

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Urakoitsijan tila
Ei aktiivinen

Tämä urakoitsija ei ole tällä hetkellä Urakkamaailmassa. Tämä voi johtua monesta eri syystä, kuten:

 • Urakkamaailman alkuselvitys urakoitsijasta on kesken
 • Urakoitsijan rekisteritiedot ovat puutteelliset
 • Yhteistyö on toistaiseksi päättynyt

Projektit
Yrityksen arvostelut
3,8
5 tähteä
(3)
4 tähteä
(4)
3 tähteä
(2)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(1)
Raportit ja sertifikaatit

0kpl

Siirry raportteihin
Materiaalit

0kpl

Siirry materiaaleihin
Ajoneuvot

0kpl

Siirry ajoneuvoihin
Toimialue

Ei asetettu

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 02.11.2009 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 2296312-3
 • c/o Ttm-Rakennusliike Oy Peltorinne 3, 02580
  Siuntio
Toimialueet
Uuusimaa
Sertifikaatit
 • Tarvittavat

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Löydä luotettava tekijä remontillesi ja säästä rahaa!

Haluan tarjouksia remontilleni URAKKAMAAILMA

Remonttiturva veloituksetta

Tiesitkö, että Urakkamaailma tarjoaa remonttiturvan veloituksetta kaikille palvelun kautta tehdyille remonteille?
Kilpailuta remonttisi